RouteVision Voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem

U volgt ieder voertuig met het betrouwbare netwerk van RouteVision

Een voertuigvolgsysteem is gericht op het registreren van de bewegingen van meerdere voertuigen. Een technisch hulpmiddel wat u helpt om inzicht te krijgen in zowel kosten als opbrengsten per voertuig. Op een overzichtelijke kaart kunt u zien waar uw voertuigen zijn. Hierdoor heeft u inzicht in gewerkte uren, geen discussies met klanten over de facturatie en bespaart u brandstofkosten.

Offerte aanvragen

Voordelen van een Voertuigvolgsysteem

Voordelen die u heeft met uw voertuigvolgsysteem

Duizenden Klanten

Van ZZP-ers tot bedrijven met meerdere voertuigen. RouteVision beschikt over vele duizenden klanten die ons elke dag weer voorzien van handige feedback. Zo garanderen wij u topkwaliteit.

Eigen Monteurs

Het RouteVision voertuigvolgsysteem wordt binnen 15 minuten ingebouwd via onze eigen monteur. Het volgen van voertuigen begint daarna direct te werken.

24/7 inzicht via desktop, tablet en app

Het RouteVision systeem biedt u 24/7 inzicht in uw voertuigen, gereden kilometers en kilometers die u teveel geld hebben gekost. Altijd, inzicht via internet!

All-In Prijs

RouteVision hanteert all-in prijzen. U hoeft geen kosten achteraf te betalen. Nadat het voertuigvolgsysteem begint te werken, rijdt u geheel zorgeloos.

Veelzijdig voertuigvolgsysteem

MONITOREN VAN UW WERKNEMERS

De mogelijkheden van het RouteVision voertuigvolgsysteem zijn veelzijdig. Met het RouteVision voertuigvolgysteem kunt u in één opslag zien waar uw personeel is. Zijn uw medewerkers onnodig pauze aan het houden? Rijden ze veel te hard? Zijn ze op locaties waar ze niet hoeven te zijn?

Dit wordt allemaal inzichtelijk gemaakt, zodat u ook kunt besparen op tijd en brandstof. Discussies met klanten over de facturatie is met het RouteVision voertuigvolgsysteem verleden tijd. U kunt tot meters nauwkeurig de ritten terugzien op uw desktop, tablet of smartphone. Te allen tijden kunt u zien waar uw personeel is.

Voertuigvolgsysteem installatie

HOE WE TE WERK GAAN TIJDENS DE MONTAGE

Het RouteVision systeem wordt op iedere locatie en elk gewenst tijdstip discreet geïnstalleerd. Binnen 30 minuten wordt het systeem geplaatst in elk voertuig. Na installatie kunt u direct het RouteVision systeem gebruiken. U heeft nu overal en altijd actuele informatie over uw personeel in handige en overzichtelijke rapportages!

Efficiënter werken met een Voertuigvolgsysteem

HOGERE PRODUCTIVITEIT, BETERE RESULTATEN

Houdt u ook van efficiëntie en productiviteit? Het lijkt misschien ondenkbaar, maar een voertuigvolgsysteem biedt toch echt een bijkomend voordeel: door uw ritten goed bij te houden kunt u uiteindelijk efficiënter werken met een voertuigvolgsysteem. Uw urenregistratie wordt bovendien veel gemakkelijker.

Efficiënter werken

TEST UW KENNIS OVER VOERTUIGVOLGSYSTEMEN

Wat denkt u dat de brandstofbesparing en tijdswinst is die wij weten te behalen met ons voertuigvolgsysteem?

€ 325 PER MAAND PER VOERTUIG

Onderzoek bij klanten van RouteVision toont aan dat een brandstofbesparing van 5% en een tijdwinst van 30 minuten per dag zeer makkelijk haalbaar is. Op basis hiervan bespaart u minimaal € 325,00 per voertuig per maand.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

De ritregistratiesystemen van RouteVision hebben een Keurmerk RitRegistratieSystemen. Zonder keurmerk heeft u geen zekerheid over een sluitende rittenregistratie.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!