RouteVision Track & Trace Systeem

Track & Trace Systeem

Booster de productiviteit van uw team

Altijd inzicht in de actuele locatie van uw voertuigen is niet alleen handig voor het terugvinden van een gestolen voertuig; het verhoogt de efficiëntie van je team. Binnendienstmedewerkers kunnen op een interactieve kaart (met de actuele verkeersinformatie) precies zien waar alle voertuigen zijn. Zo zetten zij de juiste buitendienstmedewerker in op basis van de locatie, verkeer, beschikbaarheid en expertise. 

Zodra het voertuig start verzamelt het track & trace systeem locatiegegevens en verstuurt deze naar een beveiligde server. Met een inlogaccount kunt u via elke browser of onze gratis iOS en Android app precies zien welke locaties iemand heeft bezocht, hoe lang iemand op een locatie is geweest en hoeveel uur iemand, in een specifieke periode, heeft gewerkt. In sommige situaties bent u, als werkgever, zelfs verplicht om het privégebruik van uw bedrijfsauto’s te controleren.

Offerte aanvragen

icon

Track en trace voordelen

Het voordeel voor uw bedrijf

Wilt u graag weten wat de voordelen zijn van een track & trace systeem zoals RouteVision? Bekijk ze hieronder en neem bij vragen over een punt natuurlijk gauw contact met ons op, we kunnen u dan uiteraard van meer informatie voorzien.

Tevreden klanten

Track & Trace biedt voordelen voor de ZZP-er, MKB-ondernemingen en grote bedrijven. Onze duizenden klanten zorgen dagelijks voor waardevolle feedback, die we gebruiken om de voordelen voor u verder te vergroten.

Onze monteurs

Het Track & Trace-systeem wordt ingebouwd door onze eigen monteurs. Ze zorgen binnen 15 minuten voor de vakkundige installatie van het complete systeem. Geen omkijken naar en u kunt er meteen mee aan de slag.

Realtime inzicht via desktop, tablet en app

Een internetverbinding is voldoende om onze software te gebruiken: u heeft 24/7 inzicht in de gereden ritten, productiviteit en actuele positie van uw voertuig of wagenpark. Altijd inzicht en overzicht dankzij RouteVision.

Lage All-In prijs

De vaste lage prijs per maand zorgt voor zorgeloos gebruik van onze Track & Trace voordelen. Geen onverwachte kosten achteraf, u betaalt standaard een lage all-in prijs om gebruik te maken van RouteVision.

Voertuigen volgen met track & trace

een klein zwart kastje

Waar zijn mijn voertuigen en hoeveel uur wordt er gewerkt? Het track en trace systeem van RouteVision geeft direct antwoord op dit soort vragen. Zodra een voertuig start is deze van minuut tot minuut te volgen op een overzichtelijke kaart. Door het volgen van uw voertuigen heeft u meer grip op uw buitendienst en u heeft geen discussies meer met klanten over het factureren.

Naast deze voordelen bespaart u ook op brandstof. Het rijgedrag van uw medewerkers kunt u eenvoudig analyseren. Stel dat u ziet dat bepaalde medewerkers te hard rijden, dan kunt u de medewerkers aanspreken op hun rijgedrag. Hiermee voorkomt u dus ook hoge verkeersboetes voor uw medewerkers.

Real-time tracking

Het track & trace systeem van RouteVision geeft real-time, – van minuut tot minuut coördinaten door van de auto's. Dankzij Track & Trace door RouteVision heeft u realtime inzicht in de actuele positie van uw auto(’s). De actieve GPS- en dataverbinding bepalen tijdens de rit nauwkeurig uw positie en leggen die vast voor uitgebreide rapportages. Bekijk bovendien de actuele positie van uw voertuig(en).

Inbouw Track & Trace-systeem

Onze eigen monteurs bouwen het Track & Trace-systeem van RouteVision binnen 15 minuten voor u in. Gewoon op afspraak en bij u op locatie, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Vervolgens kunt u online inloggen voor alle actuele gegevens en de rapportages over uw voertuiggebruik. Om toegang te krijgen tot het overzicht van uw voertuig(en) kunt u inloggen op de RouteVision website. U heeft dan inzicht in diverse rapporten, zoals ritten, gewerkte uren, tijd op locatie etc.

Inzicht gedrag op de weg

Wanneer u een spoedafspraak heeft bij een klant, dan is het track en trace systeem de juiste oplossing. U kunt in één opslag zien waar uw medewerkers zijn en hierdoor kunt u de juiste medewerker inzetten. Daarnaast heeft u ook meer inzicht in het gedrag van uw medewerkers. Zijn ze bijvoorbeeld onnodig pauze aan het houden of zijn ze op locaties waar ze niet hoeven te zijn? Bellen naar uw medewerkers om te vragen waar ze zijn, is vanaf nu verleden tijd.

icon

Niet te omzeilen

Het track & trace-systeem voor de auto van de zaak is niet te omzeilen. U kunt het systeem kopen op basis van een abonnement per maand, met een vaste lage all-in prijs. Dit maakt het eenvoudig en voordelig om er gebruik van te maken. Bovendien zorgt u daarmee voor een systeem dat altijd automatisch werkt en daardoor niet te omzeilen is door de gebruikers ervan. U heeft de volledige controle over de voertuigen uit het wagenpark en u zorgt er op basis van het Keurmerk RitRegistratieSystemen voor dat u de Belastingdienst een sluitende rittenregistratie kunt overleggen.

Over het omzeilen

Tracking Rapportages

HOUD MEER GELD OVER, AAN HET EINDE VAN DE RIT

Tracking rapportages maken het mogelijk dat u alle voertuigbewegingen in een overzichtelijke rapportage wordt weergegeven. Diverse rapporten zijn gemakkelijk naar PDF of Excel om te zetten. U heeft 24 uur per dag 7 dagen per week inzicht in uw voertuigen. De rapportages van uw voertuigen kunt u op een tablet, smartphone of desktop inzien. Het track en trace van voertuigen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

WIST U DAT...

RouteVision is één van de snelst groeiende en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van voertuigvolg- en ritregistratiesystemen.

KLANT WORDEN?

Wilt u klant worden, of bent u nieuwsgierig naar het aanbod van onze salesafdeling?

Ritregistratie met keurmerk

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen biedt zekerheid over een sluitende rittenregistratie, geschikt voor de Belastingdienst. RouteVision beschikt over dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!