Ervaringen MKB'ers

Wat zeggen andere MKB'ers over RouteVision?

“Eindelijk heb ik eenvoudig inzicht in de gemaakte ritten door de verschillende auto’s. Die mate van controle was voorheen onmogelijk, het helpt ons om de ritten efficiënter in te plannen, waardoor we bovendien sneller bij de klant op locatie zijn.”

“M’n medewerkers zijn lyrisch over RouteVision, ze hebben er totaal geen omkijken meer naar. Eén van hen adviseerde me hier eens naar te kijken en daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Blij dat het niet meer handmatig hoeft.”

“Een heerlijk ontspannen gevoel dat de rittenregistratie van de auto’s automatisch aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst voldoet. De inspecties en problemen die we vorig jaar ervoeren zullen we gelukkig niet nog eens ervaren.”

“Heel prettig dat ik zo gemakkelijk online inzicht kan krijgen in de gemaakte ritten. Het is goed duidelijk geworden welke kosten we onderweg maken en hoe we die dienen terug te verdienen door middel van de waarde die we toevoegen.”

“Win-win wat mij betreft: m’n medewerkers zijn blij dat de kilometerregistratie niet meer handmatig hoeft, terwijl ik dankzij RouteVision uitstekend inzicht heb in de gemaakte ritten met de verschillende wagens. Goed bezig jongens!”

“De software werkt gemakkelijker dan ik had gedacht en naar de hardware in de auto hebben m’n medewerkers al helemaal geen omkijken meer. Een zeer goede oplossing voor de rittenregistratie in het MKB, erg tevreden met de geboden oplossing."

Bereken uw prijs op maat

Binnen een paar seconden!
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Bereken uw prijs


Het product van RouteVision is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de prijs. Bereken vrijblijvend de prijs!

Aantal voertuigen


Duizenden tevreden klanten


Meer dan duizenden tevreden bedrijven, gingen u voor! RouteVision helpt ook u graag met uw kilometerregistratie.

Uw gegevens

Bijna klaar...


U ontvangt de prijs direct in de mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze salesafdeling via: 088 - 712 7120.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van de prijs.

Contact informatie