Ervaringen van enkele grote organisaties

Wat zeggen andere grote organisaties over RouteVision?

“Uiterst gebruiksvriendelijk en met de functionaliteiten zoals we die zochten. Bedankt RouteVision, we worden goed ‘ontzorgd’, zodat wij ons kunnen richten op de zaken die voor onze klanten van belang zijn.”

“Bijzonder prettig dat we nu inzicht hebben in de ritten die medewerkers binnen de organisatie maken met onze auto’s. Een fijn bijkomend voordeel, naast natuurlijk de sluitende rittenregistratie richting de Belastingdienst.”

“Het is een stuk gemakkelijker geworden om een auto mee te nemen om een klant te bezoeken. De rittenregistratie verloopt nu automatisch, waardoor we daar als organisatie gelukkig geen tijd meer in hoeven te steken.”

“Een van onze teams wees ons op de mogelijkheden van RouteVision voor grootzakelijke organisaties. Het is een uitstekende investering gebleken, waar we na een jaar gebruik ontzettend over te spreken zijn.”

“We gebruikten RouteVision al toen we nog reden met een beperkt wagenpark. Nu we meer auto’s hebben rijden wordt alleen maar beter duidelijk wat het voordeel is van een betrouwbaar systeem voor de volledige kilometerregistratie.”

“Blij dat we hiermee zorgen voor een ritregistratiesysteem dat netjes voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Dat scheelt weer inspecties en controles die ons vooral tijd en daarmee geld zouden kosten.”

Bereken uw prijs op maat

Binnen een paar seconden!
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Bereken uw prijs


Het product van RouteVision is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de prijs. Bereken vrijblijvend de prijs!

Aantal voertuigen


Duizenden tevreden klanten


Meer dan duizenden tevreden bedrijven, gingen u voor! RouteVision helpt ook u graag met uw kilometerregistratie.

Uw gegevens

Bijna klaar...


U ontvangt de prijs direct in de mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze salesafdeling via: 088 - 712 7120.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van de prijs.

Contact informatie