Toepassingen

Toepassingen zijn de mogelijkheden die voor u ontstaan door de producten die wij verder blijven innoveren. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om uw ritten zonder moeite te registreren. Denk aan het gemak wat u door RouteVision heeft als het uw zakelijke auto aangaat. U kunt hier alle pagina's vinden die uitleg geven over de toepassing van ons product. We leggen u daar graag uit hoe u, door de toepassing ervan er uw voordeel mee kunt doen.


Rittenregistratie

Rittenregistratie is simpel uitgelegd – het bijhouden van waar uw auto is geweest en op welk moment. Het is de taak van de Belastingdienst om uw auto van de zaak te controleren op de aanwezigheid van een rittenboek of -administratie. Wilt u dus volledige controle over uw bedrijfsauto’s en altijd inzage in alle ritten en rithistorie? Lees dan verder over een sluitende rittenregistratie via het rittenregistratiesysteem van RouteVision.

Lees meer

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie is een begrip in de zakelijke wereld. Het behelst het registreren van iedere kilometer die u met uw zakelijke auto rijdt. Dit moet, als u een bedrijfsauto heeft en u daar niet privé mee rijdt. Dan zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. De Belastingdienst wil dat u aantoont dat u minder dan 500 kilometer privé rijdt op kalenderjaarbasis. Hiervoor dient u een kilometerregistratie aan te leveren die compleet is voorzien van de juiste gegevens. Doet u dit handmatig, dan kost u dit veel tijd. Ga daarom voor efficiëntie en besparing. RouteVision is uw meest geavanceerde oplossing.

Lees meer
Bereken uw actieprijs!