Techniek van RouteVision

Techniek is belangrijk voor RouteVision. Zonder de ontwikkelingen op het gebied van techniek, is ons product namelijk slechts een doodgewoon apparaat met wat lampjes erop. U kunt hier alle pagina's vinden die met de technisch kant van het verhaal aan de slag gaan. We leggen u daar graag uit hoe het werkt en wat het doet.

Voertuigvolgsysteem

Een voertuigvolgsysteem is gericht op het registreren van de bewegingen van meerdere voertuigen. Een technisch hulpmiddel wat u helpt om inzicht te krijgen in zowel kosten als opbrengsten per voertuig.

Op een overzichtelijke kaart kunt u zien waar uw voertuigen zijn. Hierdoor heeft u inzicht in gewerkte uren, geen discussies met klanten over de facturatie en bespaart u brandstofkosten.

Lees meer

Track & Trace Systeem

Het Track- en trace systeem is de oplossing om bewegende objecten te volgen via GPS. Veel organisaties maken al gebruik van track- en trace systemen; maar veel bedrijven moeten nog omschakelen naar een professioneel track- en trace systeem zoals dat van RouteVision voor de zakelijke auto. Ja, dat klopt: u hoort het goed. U kunt met deze techniek zelfs uw auto's tracken. Overal ter wereld. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers, bespaart u geld en heeft u een sluitende administratie.

Lees meer

Ritregistratiesysteem

De techniek van het RouteVision ritregistratiesysteem is ongeëvenaard en we laten u graag zien waarom. Wij gebruiken namelijk een GPS-signaal in combinatie met een betrouwbare 3G-verbinding om de belangrijke ritgegevens te verzamelen en die in realtime beschikbaar te maken in de online omgeving en de app. We maken gebruik van de krachtigste GPS-ontvanger, eenvoudig aan te sluiten op de OBD-stekker in de auto.

Lees meer

Black Box

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers: u ziet waar zijn ze geweest; hoe lang en hoe hard er is gereden; of er hard is geremd en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

Lees meer
Bereken uw actieprijs!