Techniek van RouteVision

Techniek is belangrijk voor RouteVision. Zonder de ontwikkelingen op het gebied van techniek, is ons product namelijk slechts een doodgewoon apparaat met wat lampjes erop. U kunt hier alle pagina's vinden die met de technisch kant van het verhaal aan de slag gaan. We leggen u daar graag uit hoe het werkt en wat het doet.

Voertuigvolgsysteem

Een voertuigvolgsysteem is gericht op het registreren van de bewegingen van meerdere voertuigen. Een technisch hulpmiddel wat u helpt om inzicht te krijgen in zowel kosten als opbrengsten per voertuig.

Op een overzichtelijke kaart kunt u zien waar uw voertuigen zijn. Hierdoor heeft u inzicht in gewerkte uren, geen discussies met klanten over de facturatie en bespaart u brandstofkosten.

Lees meer

Track & Trace Systeem

Altijd inzicht in de actuele locatie van uw voertuigen is niet alleen handig voor het terugvinden van een gestolen voertuig; het verhoogt de efficiëntie van je team. Binnendienstmedewerkers kunnen op een interactieve kaart (met de actuele verkeersinformatie) precies zien waar alle voertuigen zijn. Zo zetten zij de juiste buitendienstmedewerker in op basis van de locatie, verkeer, beschikbaarheid en expertise.

Zodra het voertuig start verzamelt het track & trace systeem locatiegegevens en verstuurt deze naar een beveiligde server. Met een inlogaccount kunt u via elke browser of onze gratis iOS en Android app precies zien welke locaties iemand heeft bezocht, hoe lang iemand op een locatie is geweest en hoeveel uur iemand, in een specifieke periode, heeft gewerkt. In sommige situaties bent u, als werkgever, zelfs verplicht om het privégebruik van uw bedrijfsauto’s te controleren.

Lees meer

Ritregistratiesysteem

De techniek van het RouteVision ritregistratiesysteem is ongeëvenaard en we laten u graag zien waarom. Wij gebruiken namelijk een GPS-signaal in combinatie met een betrouwbare 3G-verbinding om de belangrijke ritgegevens te verzamelen en die in realtime beschikbaar te maken in de online omgeving en de app. We maken gebruik van de krachtigste GPS-ontvanger, eenvoudig aan te sluiten op de OBD-stekker in de auto.

Lees meer

Black Box

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers: u ziet waar zijn ze geweest; hoe lang en hoe hard er is gereden; of er hard is geremd en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

Lees meer
Bereken uw actieprijs!