Techniek

Techniek is belangrijk voor RouteVision. Zonder de ontwikkelingen op het gebied van techniek, is ons product namelijk slechts een doodgewoon apparaat met wat lampjes erop. U kunt hier alle pagina's vinden die met de technisch kant van het verhaal aan de slag gaan. We leggen u daar graag uit hoe het werkt en wat het doet.

RouteVision Ritregistratiesysteem

De techniek van het RouteVision ritregistratiesysteem is ongeëvenaard en we laten u graag zien waarom. Wij gebruiken namelijk een GPS-signaal in combinatie met een betrouwbare 3G-verbinding om de belangrijke ritgegevens te verzamelen en die in realtime beschikbaar te maken in de online omgeving en de app. We maken gebruik van de krachtigste GPS-ontvanger, eenvoudig aan te sluiten op de OBD-stekker in de auto.

RouteVision Ritregistratiesysteem

Black box voor de auto

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers: u ziet waar zijn ze geweest; hoe lang en hoe hard er is gereden; of er hard is geremd en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

RouteVision Black Box