GPS trackers voor voertuigen

Geautomatiseerde rittenregistratie of voertuigen live volgen; een voertuigvolgsysteem maakt werkdagen productiever.


Het systeem van RouteVision:

 • Maakt het volgen van de auto mogelijk.
 • Registreert elke rit nauwkeurig en foutloos.
 • Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.
 • Is voorzien van het keurmerk RitRegistratieSystemen.
 • Voldoet aan alle AVG eisen.
 • Rapporteert de gewerkte uren.
 • Rapporteert de tijd per locatie.
 • Werkt met een webapplicatie, iOs en Android app.
 • Bespaart tijd en brandstof.
 • Verhoogt de efficiëntie van de buitendienst.
 • Voorkomt ongewenst gedrag.

Ontvang uw prijs op maat

Bespaart tijd
en geld

24/7
inzicht

100%
fiscus-proofWat is rittenregistratie?

Rittenregistratie betekent dat u alle ritten en kilometers die u rijdt in uw voertuig registreert. Hiermee toont u aan bij de Belastingdienst dat u niet meer dat 500 kilometer privé per jaar rijdt en dat u geen bijtelling hoeft te betalen voor het privégebruik in uw zakelijke auto. De rittenregistratie kunt u handmatig bijhouden, maar veel handiger is om dit met het ritregistratiesysteem van RouteVision te doen. Wij installeren binnen 15 minuten onze slimme black box, dit is een heel klein kastje, in uw auto. Deze registreert automatisch alle ritten en kilometers. Alle gegevens en data kunt u 24/7 real-time inzien in onze online omgeving. Als u de rittenregistratie toch ook op papier wilt hebben, kunt u alle rapporten heel makkelijk downloaden en uitprinten.


Zo werkt de rittenregistratie van RouteVision

In de auto maakt het systeem contact met minimaal 3 satellieten om uw locatie zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen. Doordat de ontvanger ook een verbinding heeft met de boordcomputer, registreert het systeem ook andere gegevens zoals snelheid, hard remmen en optrekken, het brandstofniveau en eventuele motor-codes.

Het systeem verstuurt uw data naar de veilige servers van RouteVision. Daar voegen we de data bij uw account en het juiste voertuig. Doordat we de informatie real-time verzamelen, zijn er slecht seconden verschil in data registratie. Zo kunt u in het online platform real-time uw voertuigen volgen.

U kunt alle gegevens bekijken in onze online omgeving via de website of onze app. Het intuïtieve systeem genereert rapportages aan de hand van kaarten en plattegronden, locaties van voertuigen en real-time waarschuwingen. Ook wordt het rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk, op basis van berekeningen van de verzamelde ritgegevens en brandstofniveaus. Het algoritme van RouteVision vertaald al deze data naar overzichtelijke adviezen, bijvoorbeeld wanneer u de banden van een voertuig moet vervangen, er vaker geschakeld moet worden of de bestuurder minder hard moet optrekken.

Offerte aanvragen

Voordelen van RouteVision

Veel tevreden klanten

ZZP, MKB en grote bedrijven met meerdere voertuigen: ze kiezen allemaal voor de rittenregistratie van RouteVision. Wij hebben een hechte band met onze klanten, die ons voorzien van feedback, om u topkwaliteit te kunnen garanderen.

Specialisten in huis

Onze eigen monteurs bouwen het rittenregistratiesysteem bij u in. Ze hebben slechts 15 minuten van uw tijd nodig om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag kunt met de automatische kilometerregistratie. Ook kunt u altijd bellen met onze support specialisten als vragen heeft.

Altijd real-time inzicht

De GPS- en dataverbinding zorgen voor real-time inzicht in uw voertuig(en), de gereden kilometers en uw algehele productiviteit op de weg. RouteVision zorgt voor 24/7 inzicht in alle gegevens, gewoon via internet.

Vaste lage prijs

De vaste lage all-in prijs voor RouteVision maakt het een voordelige keuze. Zorgeloos rijden, met een administratie waar u geen omkijken naar heeft. Geen onverwachte kosten achteraf, altijd een vaste lage prijs.

Offerte aanvragen

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn zeer tevreden met de automatische rittenregistratie en onze service. Daar zijn we best trots op! Zo hebben we een 9,8 op Trustpilot. 

Lees hier alle klantbeoordelingen

Ritregistratie met keurmerk

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen biedt zekerheid over een sluitende rittenregistratie, geschikt voor de Belastingdienst. RouteVision beschikt over dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Contact met RouteVision

Heeft u nog vragen over rittenregistratie of onze lopende acties? U kunt ons altijd e-mailen op info@routevision.nl of bellen naar 088 712 71 20. Wij beantwoorden graag uw vragen.

RouteVision Nederland

Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
E-mail: info@routevision.nl
Tel: +31 (0)88 712 71 20