RouteVision Rittenregistratie

Rittenregistratie

Automatische rittenregistratie nu tijdelijk voor € 3,75 per maand

Bekijk al uw ritten en dagelijkse statistieken gemakkelijk vanaf de bank en maximaliseer uw productiviteit met de rittenregistratie van RouteVision. Ons rittenregistratiesysteem registreert automatisch al uw ritten en kilometers. In slechts 15 minuten bouwt onze monteur de kleine black box in uw auto, waarna u direct aan de slag kunt. 

Door de GPS- en dataverbinding heeft u een real-time inzicht in uw voertuigen, gereden kilometers en productiviteit op de weg. Deze kunt u 24/7 inzien in ons online ritadministratiesysteem. De gehele administratie is Belastingdienst goedgekeurd, waardoor u geen omkijken naar uw administratie meer heeft. Vraag direct een offerte aan voor de beste online rittenregistratie van 2020 en ga zorgeloos de weg op.

Offerte aanvragen

Het rittenregistratiesysteem van RouteVision:

 • Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.
 • Voldoet aan alle AVG eisen.
 • Registreert nauwkeurig en foutloos.
 • Bespaart tijd.
 • Voorkomt naheffingen en vergrijpboetes.
 • Geeft inzicht in rijgedrag.
 • Rapporteert de gewerkte uren.
 • Rapporteert de tijd per locatie.
 • Maakt het live volgen van de auto mogelijk.
 • Maakt het efficiënter inzetten van de buitendienst mogelijk.
 • Is gecertificeerd door het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

RouteVision Rittenregistratie nu tijdelijk voor €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Wat is rittenregistratie?

Rittenregistratie betekent dat u alle ritten en kilometers die u rijdt in uw voertuig registreert. Hiermee toont u aan bij de Belastingdienst dat u niet meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt en dat u geen bijtelling hoeft te betalen voor het privégebruik in uw zakelijke auto. De rittenregistratie kunt u handmatig bijhouden, maar veel handiger is om dit met het ritregistratiesysteem van RouteVision te doen. Wij installeren binnen 15 minuten onze slimme black box, dit is een heel klein kastje, in uw auto. Deze registreert automatisch alle ritten en kilometers. Alle gegevens en data kunt u 24/7 real-time inzien in onze online omgeving. Als u de rittenregistratie toch ook op papier wilt hebben, kunt u alle rapporten heel makkelijk downloaden en uitprinten.


Zo werkt de rittenregistratie van RouteVision

In de auto maakt het systeem contact met minimaal 3 satellieten om uw locatie zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen. Doordat de ontvanger ook een verbinding heeft met de boordcomputer, registreert het systeem ook andere gegevens zoals snelheid, hard remmen en optrekken, het brandstofniveau en eventuele motor-codes.

Het systeem verstuurt uw data naar de veilige servers van RouteVision. Daar voegen we de data bij uw account en het juiste voertuig. Doordat we de informatie real-time verzamelen, zijn er slecht seconden verschil in data registratie. Zo kunt u in het online platform real-time uw voertuigen volgen.

U kunt alle gegevens bekijken in onze online omgeving via de website of onze app. Het intuïtieve systeem genereert rapportages aan de hand van kaarten en plattegronden, locaties van voertuigen en real-time waarschuwingen. Ook wordt het rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk, op basis van berekeningen van de verzamelde ritgegevens en brandstofniveaus. Het algoritme van RouteVision vertaald al deze data naar overzichtelijke adviezen, bijvoorbeeld wanneer u de banden van een voertuig moet vervangen, er vaker geschakeld moet worden of de bestuurder minder hard moet optrekken.

Offerte aanvragen

Voordelen van RouteVision

Veel tevreden klanten

ZZP, MKB en grote bedrijven met meerdere voertuigen: ze kiezen allemaal voor de rittenregistratie van RouteVision. Wij hebben een hechte band met onze klanten, die ons voorzien van feedback, om u topkwaliteit te kunnen garanderen.

Specialisten in huis

Onze eigen monteurs bouwen het rittenregistratiesysteem bij u in. Ze hebben slechts 15 minuten van uw tijd nodig om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag kunt met de automatische kilometerregistratie. Ook kunt u altijd bellen met onze support specialisten als vragen heeft.

Altijd real-time inzicht

De GPS- en dataverbinding zorgen voor real-time inzicht in uw voertuig(en), de gereden kilometers en uw algehele productiviteit op de weg. RouteVision zorgt voor 24/7 inzicht in alle gegevens, gewoon via internet.

Vaste lage prijs

De vaste lage all-in prijs voor RouteVision maakt het een voordelige keuze. Zorgeloos rijden, met een administratie waar u geen omkijken naar heeft. Geen onverwachte kosten achteraf, altijd een vaste lage prijs.

Ervaringen van onze tevreden klanten

Martijn was op zoek naar een automatisch systeem zodat hij geen omkijken meer naar zijn rittenregistratie had. Het systeem van RouteVision bood de perfecte oplossing. Nu hoeft Martijn zijn rittenregistratie niet meer handmatig bij te houden en heeft altijd een uitgebreid overzicht. Hierdoor heeft hij meer tijd voor andere werkzaamheden en bespaart hij veel geld.

Lees hier alle klantbeoordelingen

100% fiscus-proof

Als u alle ritten handmatig volgens de eisen van de Belastingdienst moet registreren, kan dit nogal een opgave zijn. Omdat de rittenregistratie van RouteVision dit allemaal automatisch bijhoudt, bespaart u veel tijd. Onze rittenregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst voor een sluitende rittenregistratie. Ook zijn we gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen. U weet dus altijd zeker dat uw rittenregistratie 100% fiscus-proof is.

> Lees hier alle eisen van de Belastingdienst

Contact met RouteVision

Heeft u nog vragen over rittenregistratie of onze lopende acties? U kunt ons altijd e-mailen op info@routevision.nl of bellen naar 088 712 71 20. Wij beantwoorden graag uw vragen.

RouteVision Nederland

Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
E-mail: info@routevision.nl
Tel: +31 (0)88 712 71 20

Veelgestelde vragen over rittenregistratie

Welke gegevens moeten in mijn rittenregistratie aanwezig zijn?

> Het merk en type van de auto > Kenteken bedrijfsauto > Data van de gereden autoritten > Adresgegevens bezochte locaties > Kilometerstanden > Gereden route > Zakelijke of privérit

Is het een ritregistratiesysteem een maandcontract?

Ja, RouteVision maakt gebruik van een maandcontract wat u afneemt. Hiermee kunnen wij u continu blijven voorzien van service en support en voeren wij updates uit op het systeem. Hier hoeft u nooit extra kosten voor te betalen! Ook blijven wij altijd innoveren en garanderen we altijd optimaal gebruik.

Wat zijn de regels voor rittenregistratie in 2022?

Rittenregistratie is in 2022 iets anders dan in 2021: veel zakelijke voordelen voor niet-elektrische auto's zijn afgeschaft en ook zijn er wat wijzigingen in de bijtelling in 2022. Deze wijzigingen in de bijtelling hebben invloed op hoe u de ritten registreert. Gelukkig heeft RouteVision al deze wijzigingen doorgevoerd en hoeft u zich geen zorgen te maken over aan welke regels u zich moet houden.

Hoe werkt de rittenregistratie?

In 15 minuten installeert een van onze specialisten het systeem en de black box in uw voertuig. Het systeem wordt in uw voertuig geïnstalleerd om de gegevens die uw auto al heeft verzameld te kunnen raadplegen. De black box is een klein en slim apparaat, wat automatisch alle ritten en kilometers bijhoudt. Deze worden real-time verstuurd en kunt u op uw desktop, tablet of via de app inzien. Dit maakt de auto en zijn status inzichtelijk en hierdoor optimaliseert gemakkelijk u uw dagelijkse werkzaamheden.

Moet ik met RouteVision nog steeds een formulier bijhouden in de auto?

Nee, absoluut niet! Dat is juist waarom we zo trots zijn op RouteVision: u hoeft geen enkel formulier meer bij te houden. Vanaf dag één dat u het kastje laat installeren, kunt u die formulieren weggooien. Alles verloopt via onze black box. Wilt u het toch ook graag op papier? Dan kunt u eenvoudig het rapport afdrukken en klaar is Kees.

Kan ik RouteVision rittenregistratie gebruiken voor mijn taxibedrijf?

Ja, doordat RouteVision beschikt over het meest geavanceerde ritregistratiesysteem kunt u ook met uw taxi’s genieten van onze accurate metingen. Hoeveel u rijdt, waar u rijdt, hoe hard u rijdt of wat voor bedrijf u heeft, maakt niets uit. Bel ons op zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden of vraag direct een offerte aan.

Hoe maak ik met RouteVision mijn registratie boek?

Als u klant bent en u bent ingelogd klikt u op rapporten. U kunt daar de gegevens downloaden en uw registratie boek bijhouden of bijwerken. U kunt de gegevens op ieder gewenst moment afdrukken, dus u hoeft dat niet per se iedere maand te doen. Lukt het u na deze uitleg nog steeds niet? Bel ons en we helpen u graag verder.

Ik heb een Mac, kan ik RouteVision wel gebruiken?

Ja, dat kan! Alle besturingssystemen met een browser en een internetverbinding kunnen RouteVision gebruiken. Het maakt dus niet uit of u een Mac of Windows computer heeft. U kunt zelfs uw registratie inzien via uw smartphone of tablet. Gewoon door de browser van de apparaten te gebruiken of onze speciale app.

Hebben jullie een Rittenregistratie app?

Ja, wij hebben een hele mooie app voor rittenregistratie. Hierdoor kunt u op elk moment de ritten terugzien. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u veel onderweg bent.

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn zeer tevreden met de automatische rittenregistratie en onze service. Daar zijn we best trots op! Zo hebben we een 9,8 op Trustpilot. 

Lees hier alle klantbeoordelingen

Ritregistratie met keurmerk

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen biedt zekerheid over een sluitende rittenregistratie, geschikt voor de Belastingdienst. RouteVision beschikt over dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

RouteVision Rittenregistratie nu tijdelijk voor €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!