Geen mobiele apparatuur gedetecteerd! Voor een betere gebruikservaring maakt u uw browser breder

Rittenregistratie

Automatische rittenregistratie al vanaf € 3,75 per maand

Bekijk al uw ritten en dagelijkse statistieken gemakkelijk vanaf de bank en maximaliseer uw productiviteit met de rittenregistratie van RouteVision. Ons rittenregistratiesysteem registreert automatisch al uw ritten en kilometers. In slechts 15 minuten bouwt onze monteur de kleine black box in uw auto, waarna u direct aan de slag kunt. 

Door de GPS- en dataverbinding heeft u een real-time inzicht in uw voertuigen, gereden kilometers en productiviteit op de weg. Deze kunt u 24/7 inzien in ons online ritadministratiesysteem. De gehele administratie is Belastingdienst goedgekeurd, waardoor u geen omkijken naar uw administratie meer heeft. Vraag direct een offerte aan voor de beste online rittenregistratie van 2020 en ga zorgeloos de weg op.

Offerte aanvragen

Waarom automatische rittenregistratie?

Meer geld overhouden aan het einde van iedere rit.

Automatische rittenregistratie heeft een aantal leuke kenmerken. Lees hier eens waarom u een automatische rittenregistratie kunt gebruiken. Laten we vooral voorop stellen dat het overhouden van veel geld, aan het einde van iedere rit, veel van onze klanten goed doet!

GEEN NAHEFFINGEN OF BOETES

U loopt geen enkel risico op naheffing of boetes van de belastingdienst, omdat alles gewoon klopt als een bus. Het gevoel wat daarbij hoort is puur comfort: rijd waar u wilt, zonder boetes (tenzij u natuurlijk te hard rijdt).

VOORKOM DISCUSSIES

Correcte administratie voorkomt discussies met zowel klanten als met uw werknemers. U beschikt over een zeer accuraat beeld van de gereden ritten. Alles waar uw bezit heen gaat is op een kaart te zien.

KEURMERK RITREGISTRATIESYSTEMEN

Met het keurmerk RitRegistratieSystemen beschikt RouteVision over een uitzonderlijke controle – op echtheid en betrouwbaarheid van de gegevens. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.

SIMPEL EN SNEL

Het RouteVision systeem is enorm eenvoudig en simpel te gebruiken. Zelfs als u een technofoob bent of niets van computers afweet kunt u van ons als klant uit de voeten. Lukt het u écht niet, dan helpt onze vriendelijke klantenservice u.

TOEGANG VIA DESKTOP, TABLET EN APP

U beschikt altijd over toegang tot een gedetailleerd overzicht van uw ritregistratie. Op die manier kunt u op elk gewenst moment de ritten inzien die u gereden heeft. Dankzij de RouteVision rittenregistratie app kunt u dit snel en eenvoudig onderweg inzien.

BESPAAR TIJD EN GELD

Het besparen van tijd, geld en brandstoffen door het gebruik van het RouteVision Ritregistratiesysteem is toch wel onze trots. Het systeem is zo slim dat het u helpt om betere, zuinigere routes te berekenen voor veelgemaakte ritten.

Ga voor gemak en efficiency met het rittenregistratiesysteem van RouteVision, marktleider en expert op dit gebied.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Volgens eisen Belastingdienst

Het is nogal een opgave om uw kilometerregistratie precies volgens de eisen van de Belastingdienst bij te houden. De fiscus wil zo veel informatie zien, dat uw bedrijf daar misschien wel hinder van ondervindt, door de handmatige registratie van die gegevens.

De hoeveelheid tijd dat u bezig blijft om continu maar te voldoen aan de Eisen van de Belastingdienst wordt dan langzaam maar zeker de reden voor een nieuw en innovatief geautomatiseerd systeem, zoals dat van RouteVision!

Eisen Belastingdienst

Rittenregistratie GPS

Weten hoe het automatische registratie via GPS werkt? Dat is van essentieel belang voor het succes van uw bedrijf! Veel mensen weten niet dat RouteVision gebruikmaakt van een geavanceerde automatische registratie via 4G in combinatie met het Global Positioning System (GPS) (Wikipedia). Een vernuftige manier, die voor ons een innovatief hoogtepunt betekent en voor u nog meer gebruiksgemak.

U wilt toch ook de volledige controle over uw bedrijfsauto’s en altijd inzage in alle ritten en rithistorie

Martijn was op zoek naar een automatisch systeem zodat hij geen omkijken meer naar zijn rittenregistratie had. Het systeem van RouteVision bood de perfecte oplossing. Nu hoeft Martijn zijn rittenregistratie niet meer handmatig bij te houden en heeft altijd een uitgebreid overzicht. Hierdoor heeft hij meer tijd voor andere werkzaamheden en bespaart hij veel geld.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Rittenregistratie Voordelen

Voordelen die we uw bedrijf bieden

Icon

Veel tevreden klanten

ZZP, MKB en grote bedrijven met meerdere voertuigen: ze kiezen allemaal voor de rittenregistratie van RouteVision. Wij hebben een hechte band met onze klanten, die ons voorzien van feedback, om u topkwaliteit te kunnen garanderen.

Specialisten in huis

Onze eigen monteurs bouwen het systeem zelf bij u in. Ze hebben slechts 15 minuten van uw tijd nodig om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag kunt met de automatische kilometerregistratie.

Icon

Altijd inzicht

De GPS- en dataverbinding zorgen voor realtime inzicht in uw voertuig(en), de gereden kilometers en uw algehele productiviteit op de weg. RouteVision zorgt voor 24/7 inzicht in alle gegevens, gewoon via internet.

Icon

Vaste lage prijs

De vaste lage all-in prijs voor RouteVision maakt het een voordelige keuze. Zorgeloos rijden, met een administratie waar u geen omkijken naar heeft. Geen onverwachte kosten achteraf, altijd een vaste lage prijs.

Belastingdienst voorbeeld

Waar de belastingdienst bijvoorbeeld naar vraagt

Het voorbeeld van de Belastingdienst geeft duidelijk aan welke gegevens allemaal in uw rittenregistratie aanwezig dienen te zijn. De ritten dienen bijvoorbeeld per dag genummerd te zijn; vervolgens moeten de beginstand en de eindstand genoteerd worden. Ook is het bijvoorbeeld van belang om het bezoekadres in te voeren voor zakelijke ritten. Dit doet u ook bij ritten die bestaan uit zowel zakelijke als privékilometers. Let trouwens ook op dat u aangeeft of u een afwijkende route heeft gereden.

Lees meer over de eisen van de Belastingdienst.

Hoe werkt Rittenregistratie?

Een technische omschrijving

Hoe werkt een rittenregistratie via RouteVision nu eigenlijk? Het rittenregistratiesysteem is een mooie uitvinding, bestaande uit een aantal verschillende technische onderdelen. Al die onderdelen dragen bij aan een betrouwbare en foutloze rittenregistratie. We maken gebruik van GPS tracking om te meten waar de auto zich op aarde bevindt. De 4G-verbinding verstuurt de gegevens; en u bekijkt ze via de online omgeving van RouteVision; waar u met een computer, tablet of smartphone op in kunt loggen.

Hardware

De hardware in de auto van de klant van RouteVision beschikt natuurlijk over deze zeer geavanceerde technieken. Het is met stip de krachtigste GPS-ontvanger die wij gemaakt hebben. Dat heeft niet alleen als voordeel voor ons dat we zulke tevreden klanten hebben. U geniet van een rittenregistratie die altijd klopt. Bekijk hiernaast een leuk gesprek met één van onze tevreden klanten:

Over Techniek RitRegistratieSysteem

Veelgestelde vragen over Rittenregistratie

We houden de veelgestelde vragen bij aan de hand van vragen die mensen ons stellen als ze nog geen klant zijn. Op die manier hopen we ook uw vragen te kunnen beantwoorden als u oriënterend bent. Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Welke gegevens moeten in mijn rittenregistratie aanwezig zijn?

  • Het merk en type van de auto
  • Kenteken bedrijfsauto
  • Data van de gereden autoritten
  • Adresgegevens bezochte locaties
  • Kilometerstanden
  • Gereden route
  • Zakelijke of privérit

Is het een ritregistratiesysteem zonder maandcontract?

Nee, RouteVision maakt gebruik van een maandcontract wat u afneemt. Hiermee kunnen wij u continu blijven voorzien van service en support en voeren wij up-dates uit op het systeem waar u geen extra kosten voor hoeft te betalen. Ook kunnen wij op die manier blijven innoveren en garanderen dat het allemaal blijft werken.

Bijvoorbeeld de rittenregistratie app, die we nu ontwikkelen. Die bieden we u gratis aan!

Hoe werkt het rittenregistratie kastje?

Het systeem wordt in uw voertuig geïnstalleerd om de gegevens die uw auto nu al verzameld, te kunnen raadplegen. Met het kastje doelt u natuurlijk op de black box: een klein slim apparaat, wat de auto en zijn status inzichtelijk maakt; en uw dagelijkse werkzaamheden met gemak kan optimaliseren.

Het kastje (de black box) is binnen enkele minuten geïnstalleerd, verzamelt de gegevens, zoals ook GPS-coördinaten en verstuurt ze allemaal in real-time.

Wat zijn de regels voor rittenregistratie in 2020?

Rittenregistratie is in 2020 iets anders dan in 2019: veel zakelijke voordelen voor niet-elektrische auto's zijn afgeschaft en ook zijn er wat wijzigingen in de bijtelling in 2020. Natuurlijk hebben wijzigingen in de bijtelling invloed op hoe u de ritten registreert.

Maakt u zich zorgen over aan welke regels u zich moet houden? Met RouteVision heeft u zich daar geen zorgen over te maken!

Kan ik RouteVision rittenregistratie gebruiken voor mijn taxi bedrijf?

RouteVision beschikt zonder twijfel over het meest geavanceerde ritregistratiesysteem. Hoeveel u rijdt, waar u rijdt, hoe hard u rijdt of wat voor bedrijf u heeft maakt niets uit.

We begrijpen dat uw taxi of taxi-bedrijf graag geniet van onze accurate metingen! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan zodat we uw overige vragen ook kunnen beantwoorden.

Ik heb een Mac, kan ik RouteVision wel gebruiken?

Ja, dat kan! Alle besturingssystemen met een browser en een internetverbinding kunnen RouteVision gebruiken. Het maakt dus echt niet uit of u een Mac of Windows computer heeft; het werkt.

U kunt zelfs uw registratie inzien via een smartphone of tablet. Gewoon door de browser van de apparaten te gebruiken. Het is erg simpel, zelfs als u niet technisch bent.

Hoe maak ik met RouteVision mijn registratie boek?

Als u klant bent en u bent ingelogd, dan klikt u op rapporten. U kunt daar de gegevens downloaden en uw registratie boek bijhouden of bijwerken. U kunt de gegevens op ieder gewenst moment afdrukken, dus u hoeft dat niet per se iedere maand te doen. Lukt het u na deze uitleg nog steeds niet, bel ons en we helpen u verder.

Moet ik met RouteVision nog steeds een formulier bijhouden in de auto?

Nee, absoluut niet! Dat is juist waarom we zo trots zijn op RouteVision: u hoeft geen enkel formulier meer bij te houden. Vanaf dag één dat u het kastje laat installeren, kunt u die formulieren weggooien. Alles verloopt via 'dat kastje'. Wilt u toch graag een formulier? Dan drukt u het rapport af en klaar is Kees.

Hebben jullie een Rittenregistratie app?

Ja! Wij hebben een hele mooie app voor rittenregistratie. Een hoop klanten zijn blij met de app, omdat ze op elk moment de ritten kunnen terugzien. Heel erg handig als u veel onderwerg bent!

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn zeer tevreden met de automatische rittenregistratie en onze service. Daar zijn we best trots op! Zo hebben we een 9,8 op Trustpilot. 

Lees hier alle klantbeoordelingen

Ritregistratie met keurmerk

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen biedt zekerheid over een sluitende rittenregistratie, geschikt voor de Belastingdienst. RouteVision beschikt over dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

RouteVision Rittenregistratie vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!