Kilometerregistratie ZZP

WAAROM ROUTEVISION VOOR U ALS ZZP'ER?

Als ZZP’er heeft u te maken met strikte richtlijnen van de Belastingdienst voor uw kilometerregistratie. Alleen een volledig sluitende kilometerregistratie helpt u bijtelling te voorkomen. RouteVision helpt u kostbare tijd te besparen door de gereden zakelijke kilometers automatisch te registreren. Kostbare tijd die u weer in uw zelfstandige onderneming kunt steken.

RouteVision biedt rittenregistratie met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) en voldoet op die manier aan de strikte eisen van de Belastingdienst. Nu tijdelijk vanaf € 3,75 per maand, zodat u meer tijd overhoudt voor uw klanten.

Ervaringen ZZP'ers

Wat zeggen andere ZZP'ers over RouteVision?

Uw kilometerregistratie voldoet zonder twijfel aan alle eisen van de belastingdienst. Gewoon blijven ademen als de controleur komt, dat scheelt ook een beetje stress!

RouteVision werkt constant aan de verbetering van het gebruiksgemak! Met de feedback van onze klanten en testers werken we aan zowel functie als design. Wist u trouwens dat we de meest geavanceerde kilometerregistratie app in ontwikkeling hebben?

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens veilig zijn: uw veiligheid en privacy staan voorop in het RouteVision kilometerregistratie systeem. We gaan discreet en zorgvuldig om met uw gegevens.

Volledig geautomatiseerde kilometerregistratie, zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen. Met RouteVision maakt u zich helemaal geen zorgen meer en krijgt u zelfs tips om de volgende rit brandstof te besparen!

Ons product RouteVision Professional Fiscaal beschikt over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Waarom een Keurmerk RitRegistratieSystemen? Omdat wij kunnen garanderen dat uw kilometerregistratie betrouwbaar en uitermate nauwkeurig is uitgevoerd.

Alle gegevens die u tijdens het autorijden verstuurt en die bij ons binnenkomen, zijn direct online inzichtelijk en worden live bijgewerkt. U ziet letterlijk alle aan uw account gekoppelde voertuigen – in real-time, bewegen over de kaart!

Offerte aanvragen

Binnen 10 seconden uw prijs in de mail

Stap 1

Bereken uw prijs


Het product van RouteVision is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de prijs. Bereken vrijblijvend de prijs!

Aantal voertuigen


Stap 2

Duizenden tevreden klanten


Meer dan duizenden tevreden bedrijven en ZZP'ers, gingen u voor! RouteVision de nummer 1 op Trustpilot helpt ook u graag met uw kilometerregistratie.

Uw gegevens

Stap 3

Bijna klaar...


U ontvangt de prijs binnen 10 seconden direct in de mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze salesafdeling via: 088 - 712 7120.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van de prijs.


Contact informatie

Meer lezen over Kilometerregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Kilometerregistratie verzamel pagina

Kilometerregistratie

Bereken uw actieprijs!