Kilometerregistratie MKB

WAAROM ROUTEVISION VOOR U ALS MKB'ER?

Binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) heeft u te maken met een wagenpark van meerdere voertuigen, waarvoor afzonderlijke kilometerregistraties dienen te worden bijgehouden. Bovendien dienen die te voldoen aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst, om bijtelling voor uw medewerkers te voorkomen. RouteVision biedt voordelige kilometerregistratie met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).

Nu tijdelijk vanaf € 3,75 per maand per voertuig kiest u voor automatische en betrouwbare rittenregistratie. Bovendien heeft u 24/7 online toegang tot alle ritregistraties: in realtime.

icon

Ervaringen MKB'ers

Wat zeggen andere MKB'ers over RouteVision?

icon

“Eindelijk heb ik eenvoudig inzicht in de gemaakte ritten door de verschillende auto’s. Die mate van controle was voorheen onmogelijk, het helpt ons om de ritten efficiënter in te plannen, waardoor we bovendien sneller bij de klant op locatie zijn.”

icon

“M’n medewerkers zijn lyrisch over RouteVision, ze hebben er totaal geen omkijken meer naar. Eén van hen adviseerde me hier eens naar te kijken en daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Blij dat het niet meer handmatig hoeft.”

icon

“Een heerlijk ontspannen gevoel dat de rittenregistratie van de auto’s automatisch aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst voldoet. De inspecties en problemen die we vorig jaar ervoeren zullen we gelukkig niet nog eens ervaren.”

icon

“Heel prettig dat ik zo gemakkelijk online inzicht kan krijgen in de gemaakte ritten. Het is goed duidelijk geworden welke kosten we onderweg maken en hoe we die dienen terug te verdienen door middel van de waarde die we toevoegen.”

icon

“Win-win wat mij betreft: m’n medewerkers zijn blij dat de kilometerregistratie niet meer handmatig hoeft, terwijl ik dankzij RouteVision uitstekend inzicht heb in de gemaakte ritten met de verschillende wagens. Goed bezig jongens!”

icon

“De software werkt gemakkelijker dan ik had gedacht en naar de hardware in de auto hebben m’n medewerkers al helemaal geen omkijken meer. Een zeer goede oplossing voor de rittenregistratie in het MKB, erg tevreden met de geboden oplossing."

Offerte aanvragen

Binnen 10 seconden uw prijs in de mail

Stap 1

Bereken uw prijs


Het product van RouteVision is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de prijs. Bereken vrijblijvend de prijs!

Aantal voertuigen


Stap 2

Duizenden tevreden klanten


Meer dan duizenden tevreden bedrijven en ZZP'ers, gingen u voor! RouteVision de nummer 1 op Trustpilot helpt ook u graag met uw kilometerregistratie.

Uw gegevens

Stap 3

Bijna klaar...


U ontvangt de prijs binnen 10 seconden direct in de mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze salesafdeling via: 088 - 712 7120.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van de prijs.


Contact informatie

Meer lezen over Rittenregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Rittenregistratie verzamel pagina

Rittenregistratie

Bereken uw actieprijs!