Kilometerregistratie Grootzakelijk

WAAROM ROUTEVISION VOOR U ALS GROTE ORGANISATIE?

Binnen uw bedrijf heeft u te maken met een wagenpark van een groot aantal voertuigen, waarvoor afzonderlijke kilometerregistraties dienen te worden bijgehouden. Bovendien dienen die te voldoen aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst, om bijtelling voor uw medewerkers te voorkomen. RouteVision biedt voordelige kilometerregistratie met het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).

Nu tijdelijk vanaf € 3,75 per maand per voertuig kiest u voor automatische en betrouwbare rittenregistratie. Bovendien heeft u 24/7 online toegang tot alle ritregistraties: in realtime.

Ervaringen van enkele grote organisaties

Wat zeggen andere grote organisaties over RouteVision?

“Uiterst gebruiksvriendelijk en met de functionaliteiten zoals we die zochten. Bedankt RouteVision, we worden goed ‘ontzorgd’, zodat wij ons kunnen richten op de zaken die voor onze klanten van belang zijn.”

“Bijzonder prettig dat we nu inzicht hebben in de ritten die medewerkers binnen de organisatie maken met onze auto’s. Een fijn bijkomend voordeel, naast natuurlijk de sluitende rittenregistratie richting de Belastingdienst.”

"Het is een stuk gemakkelijker geworden om een auto mee te nemen om een klant te bezoeken. De rittenregistratie verloopt nu automatisch, waardoor we daar als organisatie gelukkig geen tijd meer in hoeven te steken.”

“Een van onze teams wees ons op de mogelijkheden van RouteVision voor grootzakelijke organisaties. Het is een uitstekende investering gebleken, waar we na een jaar gebruik ontzettend over te spreken zijn.”

"We gebruikten RouteVision al toen we nog reden met een beperkt wagenpark. Nu we meer auto’s hebben rijden wordt alleen maar beter duidelijk wat het voordeel is van een betrouwbaar systeem voor de volledige kilometerregistratie.”

“Blij dat we hiermee zorgen voor een ritregistratiesysteem dat netjes voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Dat scheelt weer inspecties en controles die ons vooral tijd en daarmee geld zouden kosten.”

Gerelateerd aan Kilometerregistratie Grootzakelijk

Meer weten? We hebben nog veel meer informatie die u wellicht leuk vindt om te lezen. Laat het ons weten als u bepaalde informatie mist, die u eigenlijk wel op deze pagina verwacht. Op die manier helpt u ons om onze informatievoorziening verbeteren.

Offerte aanvragen

Binnen 10 seconden uw prijs in de mail

Stap 1

Bereken uw prijs


Het product van RouteVision is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de prijs. Bereken vrijblijvend de prijs!

Aantal voertuigen


Stap 2

Duizenden tevreden klanten


Meer dan duizenden tevreden bedrijven en ZZP'ers, gingen u voor! RouteVision de nummer 1 op Trustpilot helpt ook u graag met uw kilometerregistratie.

Uw gegevens

Stap 3

Bijna klaar...


U ontvangt de prijs binnen 10 seconden direct in de mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze salesafdeling via: 088 - 712 7120.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van de prijs.


Contact informatie

Meer lezen over Kilometerregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Kilometerregistratie verzamel pagina

Kilometerregistratie

Bereken uw actieprijs!