1,2 miljoen automatische kilometerregistraties

In Nederland rijden er zo’n 1,2 miljoen auto’s rond die (gedeeltelijk) zakelijk worden gebruikt. Een groeiend deel daarvan wordt voorzien van slimme oplossingen voor een automatische rittenregistratie, waardoor het niet nodig is om die nog langer handmatig bij te houden. Met de registratie van de ritten valt aan te tonen dat een auto minder dan 500 kilometer per jaar privé gebruikt wordt, waardoor er geen bijtelling over betaald hoeft te worden. De automatische oplossingen voor de kilometerregistratie hebben voor een sterke groei gezorgd.

Minder dan 500 kilometer per jaar privé

Zakelijke rijders die hun auto minder dan 500 kilometer per jaar privé gebruiken hoeven daarover geen bijtelling te betalen. Hier staat aan de andere kant tegenover dat ze een sluitende rittenregistratie moeten kunnen overleggen aan de Belastingdienst. Dat kost relatief veel tijd en vraagt om een nauwkeurige administratie, die in het verleden veelal handmatig werd bijgehouden. Steeds meer zakelijke rijders ontdekken de automatische mogelijkheden, waarmee een groeiend aandeel van de 1,2 miljoen zakelijke rijders het voor zichzelf een stuk gemakkelijker maakt. Van de circa 200.000 zakelijke rijders die jaarlijks minder dan 500 kilometer privé rijdt maakt een groot deel inmiddels gebruik van de automatische oplossingen.

Rittenregistratie App DashboardDe RouteVision Rittenregistratie App - Dashboard op Android mobiele telefoon

Rittenregistratie Black BoxBlack Box voor de auto, van RouteVision

Automatische kilometerregistratie

Dankzij de automatische rittenregistratie voor zakelijke auto’s is het niet meer nodig om alle ritten afzonderlijk bij te houden in de administratie. Dit gebeurt automatisch op basis van GPS en slimme software, die het bovendien mogelijk maakt in realtime inzicht te krijgen in de actuele positie van het voertuig of de complete vloot. De sterke groei van de afgelopen tijd laat zien dat de automatische rittenregistratie voor veel zakelijke rijders een welkome oplossing vormt.

RouteVision Kilometerregistratie, tijdelijk voor €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Meer lezen over Kilometerregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Kilometerregistratie verzamel pagina

Kilometerregistratie

Bereken uw actieprijs!