Geen mobiele apparatuur gedetecteerd! Voor een betere gebruikservaring maakt u uw browser breder

Kilometerregistratie

Comfortabele automatische kilometerregistratie

U wilt uw kilometerregistratie natuurlijk op orde hebben. Of u nu een zzp’er of mkb’er bent – of een grote internationale organisatie vertegenwoordigt. Het registreren van iedere kilometer die u met de zakelijke auto rijdt is simpel met RouteVision. RouteVision geeft u direct inzicht in waar uw voertuig staat of rijdt. Dit gaat allemaal met exacte tijdstippen, de juiste kilometerstanden en tot op de komma nauwkeurige GPS locaties. Dat is comfortabel.

Regels van de belastingdienst

Let op zakelijke rijder: als u een bedrijfsauto heeft en daar niet prive mee rijdt, dan zijn er een aantal regels van de Belastingdienst waar u zich aan moet houden. De Belastingdienst wil dat u aantoont dat u minder dan 500 kilometer prive rijdt op kalenderjaar basis. Hiervoor dient u een kilometerregistratie aan te leveren die compleet is.

Offerte aanvragen

icon

Automatische kilometerregistratie

SNELLER, GEMAKKELIJKER EN ZONDER VERZUIM- OF VERGRIJPBOETE

De handmatige kilometerregistratie upgraden naar een automatisch systeem? Goed idee! Die keuze gaat u geld besparen met uw kilometerregistratie. Wij weten natuurlijk al wat een automatische kilometerregistratie u oplevert. Maar neem eens de tijd om u in te leven in deze pluspunten.

icon

VOLDOET AAN EISEN BELASTINGDIENST

Uw kilometerregistratie voldoet zonder twijfel aan alle eisen van de belastingdienst. Gewoon blijven ademen als de controleur komt, dat scheelt ook een beetje stress!

icon

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN INTUITIEF

RouteVision werkt constant aan de verbetering van het gebruiksgemak! Met de feedback van onze klanten en testers werken we aan zowel functie als design. Wist u trouwens dat we de meest geavanceerde kilometerregistratie app hebben?

icon

BEVEILIGD EN PRIVACY GEWAARBORGD

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens veilig zijn: uw veiligheid en privacy staan voorop in het RouteVision kilometerregistratie systeem. We gaan discreet en zorgvuldig om met uw gegevens.

icon

AUTOMATISCHE KILOMETERREGISTRATIE

Volledig geautomatiseerde kilometerregistratie, zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen. Met RouteVision maakt u zich helemaal geen zorgen meer en krijgt u zelfs tips om de volgende rit brandstof te besparen!

icon

KEURMERK RITREGISTRATIESYSTEMEN

Ons product RouteVision Professional Fiscaal beschikt over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Waarom een Keurmerk RitRegistratieSystemen? Omdat wij kunnen garanderen dat uw kilometerregistratie betrouwbaar en uitermate nauwkeurig is uitgevoerd.

icon

ONLINE ZICHTBAAR VIA DESKTOP, TABLET EN APP

Alle gegevens die u tijdens het autorijden verstuurt en die bij ons binnenkomen, zijn direct online inzichtelijk en worden live bijgewerkt. U ziet letterlijk alle aan uw account gekoppelde voertuigen – in real-time, bewegen over de kaart!

icon

BESPAAR VEEL TIJD EN GELD

Wilt u ook meer tijd en geld overhouden, tegen minder benodigdheden? Met RouteVision bespaart u geld en uw medewerkers houden tijd over voor het echte werk. Eindelijk meer aandacht voor efficiëntie!

icon

BETROUWBAAR EN NAUWKEURIG

De nauwkeurigheid van het RouteVision track en trace systeem is ongekend. Wij meten de locatie van al uw voertuigen zoals geen enkel ander systeem dat doet: bijzonder accuraat: en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

icon

24/7 ONLINE TOEGANG, OVER DE WERELD

Overal waar u ook maar een internetverbinding heeft, logt u snel en gemakkelijk in op uw account van RouteVision. U weet precies waar uw voertuigen zich bevinden en hoe het ervoor staat. Dit alles is te zien met de RouteVision kilometerregistratie app


Ga voor gemak en efficiency met het rittenregistratiesysteem van RouteVision, marktleider en expert op dit gebied.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over Kilometerregistratie

Wat is kilometerregistratie?

Hoeveel gereden ritten heeft u afgelopen jaar gereden? Met de automatische kilometerregistratie van RouteVision heeft u in één oogopslag een overzicht van alle gereden ritten, zowel zakelijk als privé.

Waarom automatische kilometerregistratie?

Rijdt u zowel zakelijk als privé met uw auto? Middels automatische kilometerregistratie van RouteVision hoeft u uw ritten niet meer handmatig bij te houden. Alles wordt automatisch geregeld, waardoor u meer tijd over heeft voor uw eigen bedrijf en hoge boetes van de Belastingdienst voorkomt.

Wat zijn de eisen van de Belastingdienst?

De Belastingdienst kan uw kilometerregistratie op ieder moment controleren. U moet dus altijd kunnen bewijzen dat u privé minder dan 500 kilometer heeft gereden met de zakelijke auto.

Wat houdt het Keurmerk RitRegistratieSystemen in?

Als een kilometerregistratiesysteem dit keurmerk bevat, dan houdt dit in dat het systeem aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. Ook voldoet het systeem dan aan alle regels die betrekking hebben op privacy.

Kilometerregistratie ervaringen

Het bekijken van statistieken, volgen van uw voertuigen en inzichtelijk maken van uw actuele kilometerregistratie wordt makkelijker dan ooit tevoren. We zeggen het niet voor niets: onze klanten, rijden comfortabel.

Martijn vertelt in deze video over zijn ervaringen met RouteVision. Voorheen hield hij de kilometerregistratie met de hand bij en nu gaat alles geheel automatisch en is het fiscus-proof. Bovendien is het systeem van RouteVision ook kostenbesparend gebleken voor Martijn.

Kilometerregistratie Voordelen

Voordelen die we uw bedrijf bieden

icon

Tevreden Klanten

ZZP-ers, MKB-bedrijven en grootzakelijke organisaties: duizenden klanten gebruiken RouteVision voor hun registratie. Wij gebruiken hun feedback om de kilometerregistratie doorlopend te verbeteren.

icon

Onze Monteurs

Slechts 15 minuten hebben onze monteurs nodig om RouteVision bij u in te bouwen. Gewoon op locatie en daarna meteen aan de slag met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface in de auto.

icon

Inzicht En Overzicht

Inzicht, overzicht en controle: rittenregistratie via RouteVision over de voertuigen, gereden kilometers en gemaakte ritten. Maximaal efficiënt en productief, voorkom onnodige ritten en bespaar tijd en geld.

icon

Abonnement, Laag Tarief

RouteVision gebruikt u voor een vast laag tarief per maand in uw abonnement. Daardoor heeft u heldere all-in-prijzen, zonder verrassingen achteraf. Direct aan de slag met automatische kilometerregistratie, zonder zorgen over de kosten.

Voorkom bijtelling met correcte kilometerregistratie

Voorkom bijtelling met een correctie en sluitende kilometerregistratie voor al uw voertuigen. Besparen op bijtelling is erg eenvoudig en zorgt bij veel van onze klanten voor ademruimte. Uw financiële voordeel en maximalisering van uw productiviteit, is dan ook ons doel!

TIP: 6 Valkuilen Autokosten Bijtelling door Online4MKB

Voldoen aan de strikte richtlijnen van de belastingdienst

Als zakelijke rijder of gebruiker voorkomt u uiteraard graag bijtelling op uw bedrijfsauto. Hierdoor bespaart u veel kosten. Het voorkomen van bijtelling kan alleen door te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst, tenzij u graag een verzuimboete of zelfs een vergrijpboete ontvangt.

Offerte aanvragen

Gegevens die volgens de                 Belastingdienst in uw Kilometerregistratie aanwezig moeten zijn

Geld besparen

HOUD MEER GELD OVER, AAN HET EINDE VAN DE RIT


Uw doel is natuurlijk om geld te besparen met uw kilometerregistratie. Denk dan eens aan de uren die u met een handmatige kilometerregistratie niet kunt declareren aan de klant, maar uw werknemers of uzelf toch veel tijd kosten. Als iedereen klaar is met werken, bent u nog bezig met het bijwerken van uw kilometerregistratie in excel. Of denk aan de bijtelling, die u geheel zonder zorgen kunt voorkomen. En als u echt veel geld wilt besparen denk dan ook aan de boetes die u niet zult ontvangen.

Dat allemaal, voor slechts €0,12 per dag.

Geld Besparen

RouteVision Kilometerregistratie, nu vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Kilometerregistratie voor groot en klein

ZZP’ers, MKB-ondernemingen en grote organisaties. Allemaal zijn ze wel klant van RouteVision. Dat komt doordat wij al jarenlang innoveren in samenwerking met de klant.

Kilometerregistratie voor ZZP

Zelfstandige Zonder Personeel

Als zelfstandige zonder peroneel, wilt u zoveel mogelijk declarabele uren maken. Uw handmatige kilometerregistratie is aan vervanging toe. Kilometerregistraties in Excel zijn misschien wel mogelijk, maar u besteed er tijd aan, die u niet kunt declareren.

Houd net als alle andere zzp’ers, meer tijd over voor uw klanten. Meer ‘kunnen factureren’ staat gelijk aan meer efficiënt verdeelde uren!

ZZP

Kilometerregistratie voor het MKB

Midden- en kleinbedrijf

Ook het MKB voelts zich prettig bij RouteVision kilometerregistratie. U vertrouwt op onze geavanceerde functies, die u niet alleen voorzien van een kloppende administratie! U heeft er gelijk een systeem bij waar u de uren meetbaar mee maakt. Zit iemand te treuzelen op zijn werk, dan wordt dat ongetwijfeld inzichtelijk.

U weet precies wie wanneer bij welke klant aanwezig was. Daarmee kunt u de uren van uw medewerkers efficiënter indelen.

MKB

Kilometerregistratie voor Grootzakelijke klanten

Grote organisaties

Dan de kilometerregistratie voor grote (veelal internationale) organisaties. Bij uw bedrijf gaat het al gauw om meerdere voertuigen met meerdere teams die samen moeten werken. De real-time statistieken maken het mogelijk dat uw micro-management mogelijkheden verhoogd worden. Daarbij komt tegelijkertijd een helikopterview van alle dagelijkse en wekelijkse ontwikkelingen op de weg: met één druk op de knop. Met RouteVision bent u sterk bewapend tegen internationale concurrentie.

Grote organisaties

WAT WEET U OVER DE KILOMETERREGISTRATIE?

In hoeveel procent van de gevallen twijfelt de Belastingdienst over de opgegeven kilometerregistratie?

BELASTINGDIENST CONTROLES

De Belastingdienst heeft de controle op bijtelling fors opgeschroefd via nummerbord herkenning. Uit steekproeven is gebleken dat ± 30% van de totale controles de kilometerregistratie niet klopt.

Contact opnemen

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Ritregistratie met keurmerk

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen biedt zekerheid over een sluitende rittenregistratie, geschikt voor de Belastingdienst. RouteVision beschikt over dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

RouteVision Kilometerregistratie, nu vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!