RouteVision Kilometerregistratie

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie nu tijdelijk voor € 3,75 per maand

Houd uw kilometerregistratie op orde met de automatische kilometerregistratie van RouteVision. Of u nu een zzp’er of mkb’er bent of een grote organisatie vertegenwoordigt – elke gereden kilometer van de zakelijke auto wordt simpel en snel geregistreerd. U heeft altijd direct inzicht in elk voertuig, met exacte tijdstippen, juiste kilometerstanden en nauwkeurige gps-locaties. Alles kunt u 24/7 inzien in ons online ritadministratiesysteem. Binnen slechts 15 minuten is de kleine black box in een auto gemonteerd, waarna u direct aan de slag kunt. De gehele administratie is 100% fiscus proof, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw kilometeradministratie. Vraag direct een offerte aan voor de beste online kilometerregistratie van 2021.

Offerte aanvragen

De voordelen van onze kilometerregistratie

 • Alles gaat volledig automatisch: niets meer met de hand
 • Het systeem is gebruiksvriendelijk en intuïtief
 • U bespaart geld en tijd
 • 24/7 realtime inzicht
 • Online zichtbaar via desktop, tablet en app
 • Persoonlijke rapportages gebaseerd op rijanalyses
 • Goedgekeurd volgens de eisen van de Belastingdienst
 • Geen naheffingen of boetes
 • Gecertificeerd Keurmerk RitRegistratieSysteem
 • Op locatie geïnstalleerd binnen 15 minuten
 • Nu tijdelijk vanaf € 3,75 per maand

RouteVision Kilometerregistratie, nu tijdelijk vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Wat is kilometerregistratie?

Kilometerregistratie houdt in dat u alle gereden kilometers van uw voertuig registreert. Zo kunt u bij de Belastingdienst aantonen dat u niet meer dan 500 kilometer privé heeft gereden in uw zakelijke auto en hoeft u geen bijtelling te betalen.

Handmatige registratie

U kunt ervoor kiezen om de registratie handmatig te doen, maar dit kost erg veel tijd en vaak lukt het niet om de administratie sluitend te maken. De Belastingdienst heeft de controle op bijtelling fors opgeschroefd via nummerbordherkenning. Uit steekproeven is namelijk gebleken dat bij ongeveer 30% van de totale controles de kilometerregistratie niet klopt. Het is dus erg belangrijk dat uw kilometerregistratie sluitend is.

Automatische registratie

Met de automatische kilometerregistratie van RouteVision wordt alles geregistreerd via een klein, zwart kastje in de auto. Dit is binnen 15 minuten geïnstalleerd door onze monteur bij u op locatie. U hoeft zelf niets meer bij te houden! Wel kunt u online 24/7 uw data inzien. Als u de registratie toch ook op papier wilt hebben, kunt u het heel eenvoudig downloaden en printen. Omdat het systeem een Keurmerk RittenRegistratieSysteem heeft, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of de administratie wel sluitend is.

Offerte aanvragen

Gegevens die volgens de         Belastingdienst in uw Kilometerregistratie aanwezig moeten zijn

Het systeem in uw auto maakt contact met minimaal 3 satellieten om uw locatie zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen. Doordat de ontvanger ook verbinding maakt met de boordcomputer, worden ook andere gegevens zoals hard remmen en optrekken, snelheid, brandstofniveau en kilometerstand geregistreerd.

Alle data wordt naar de veilige servers van RouteVision verstuurd. We garanderen altijd de veiligheid van deze gegevens en uw privacy. Op de servers koppelen we de data aan uw account en het juiste voertuig. Als u meerdere voertuigen heeft, ziet u dus altijd de juiste data bij het juiste voertuig. Omdat de verbinding realtime is, kunt u met slechts seconden vertraging alle voertuigen volgen.

Op ons online platform kunt u alle gegevens bekijken. Aan de hand van plattegronden en kaarten, locaties van voertuigen en realtime waarschuwingen, genereert het intuïtieve systeem persoonlijke rapportages. Ook wordt rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk en vertalen onze slimme algoritmes al deze data naar duidelijke adviezen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de bestuurder sneller moet schakelen om brandstof te besparen, dat de banden van het voertuig vervangen moeten worden of dat er minder hard opgetrokken moet worden. Hierdoor bespaart u dus niet alleen tijd, maar worden alle ritten ook nog efficiënter!

Offerte aanvragen


Kilometerregistratie voor klein & groot

Kilometerregistratie voor ZZP

Zelfstandige zonder Personeel

Als zelfstandige zonder personeel wilt u zo veel mogelijk declarabele uren maken. Het best is om meteen uw handmatige kilometerregistratie te vervangen. Kilometerregistraties in Excel zijn misschien wel mogelijk, maar u bent er veel tijd aan kwijt die u niet kunt declareren.

Houd meer tijd over voor uw klanten en de werkzaamheden die er echt toe doen. Doordat u meer kunt factureren, heeft u efficiënt verdeelde uren.

ZZP

Kilometerregistratie voor het MKB

Midden- en kleinbedrijf

Ook het mkb voelt zich prettig bij RouteVision kilometerregistratie. U vertrouwt op onze geavanceerde functies, die u niet alleen voorzien van een kloppende administratie. U heeft er gelijk een systeem bij waarmee u de uren meetbaar maakt. Zit iemand te treuzelen op zijn werk, dan wordt dat direct inzichtelijk.

U weet precies wie wanneer bij welke klant aanwezig was. Daarmee kunt u de uren van uw medewerkers efficiënter indelen. Door de gepersonaliseerde rapporten kunt u bovendien per werknemer het rijgedrag analyseren en optimaliseren.

MKB

Kilometerregistratie voor Grootzakelijke klanten

Grote organisaties

De kilometerregistratie voor grote (veelal internationale) organisaties draait al gauw om meerdere voertuigen met meerdere teams die samen moeten werken. De realtime statistieken maken het mogelijk om uw micromanagement te verbeteren. U krijgt met één druk op de knop een helikopterview van alle dagelijkse en wekelijkse ontwikkelingen op de weg. Samen met RouteVision bent u sterk bewapend tegen internationale concurrentie en maximaliseert u het rendement.


Grote organisaties

Wat bespaart u allemaal met automatische kilometerregistratie?

Ten allereerste bespaart u geld met automatische kilometerregistratie. Vaak kunt u zakelijke ritten namelijk niet declareren als u deze handmatig registreert. Al deze ritten kosten u echter wel geld: benzine, onderhoudskosten en kostbare uren. En dan hebben we het nog niet over de boetes en naheffingen van de Belastingdienst die u bespaart, doordat u altijd een sluitende administratie heeft.

U bespaart echter nog veel meer dan geld: denk alleen al aan al die uren die u nu kwijt bent om handmatig alle kilometers in te voeren. Terwijl iedereen lekker klaar is met werken, bent u nog bezig met het bijwerken van uw kilometerregistratie in Excel. Als u werkt met de onze kilometerregistratie, gaat dit allemaal automatisch. Bovendien ontvangt u persoonlijke rapporten gebaseerd op rijanalyses, zodat u nog efficiënter op de weg wordt. Dit bieden we tijdelijk allemaal voor slechts € 0,12 per dag.

Offerte aanvragen

Voordelen van RouteVision

Tevreden ondernemers

Grote organisaties met meerdere voertuigen, mkb én zzp’ers: allemaal zijn ze enorm tevreden met de kilometerregistratie van RouteVision. We houden zelf altijd een persoonlijke band met onze klanten, zodat we iedereen topkwaliteit kunnen garanderen.

Alle specialisten zelf in huis

Om altijd de beste kwaliteit en service te garanderen, hebben we alle specialisten zelf in huis. Ze installeren het kilometerregistratiesysteem binnen 15 minuten in uw auto. Dit doen ze bovendien op locatie, dus u hoeft nergens naartoe. Als de installatie is voltooid, kunt u direct aan de slag. We zijn altijd bereikbaar als u toch onverwachts support nodig heeft.

24/7 online inzicht

Overal ter wereld kunt u eenvoudig de data inzien: op uw desktop, tablet en mobiel. Door de gps- en dataverbinding van de black box heeft u te allen tijde inzicht in uw voertuig(en), de gereden kilometers en de productiviteit op de weg.

Een vaste lage prijs

Wij geloven in transparantie en duidelijkheid. Daarom hebben we een vaste, lage all-in-prijs. Geen onverwachte kosten achteraf dus. Dit maakt het bovendien een voordelige keuze! U kunt zorgeloos de weg op, met een sluitende administratie waar u niet meer naar om hoeft te kijken.

Onze tevreden klanten

Martijn deed eerst zijn kilometerregistratie handmatig. Dit was erg veel werk en het lukte hem niet om hem sluitend te krijgen. Hij wilde graag een systeem waarmee hij geen omkijken meer had naar zijn administratie. De automatische kilometerregistratie van RouteVision bood alles waar hij naar op zoek was. Hij hoeft niets meer handmatig bij te houden, heeft altijd een sluitende administratie en kan alles 24/7 inzien.

Lees hier alle klantbeoordelingen

100% volgens eisen Belastingdienst

Het is veel werk om alle gereden kilometers handmatig te registreren. U moet niet alleen bijhouden hoeveel kilometers u zakelijk rijdt, maar ook waar u heen gaat, met welke auto u rijdt, de gereden route en de kilometerstanden. Het is belangrijk om een sluitende administratie te hebben, omdat de controle van de Belastingdienst steeds strenger wordt, vooral bij handmatig registratie. Met de automatische kilometerregistratie van RouteVision bespaart u veel tijd, geld en moeite. Omdat we het keurmerk voor RitRegistratieSystemen hebben, is de registratie altijd 100% volgens de eisen van de Belastingdienst.

> Lees hier alle eisen van de Belastingdienst

Offerte aanvragen

Contact met RouteVision

Heeft u nog vragen over kilometerregistratie of onze lopende acties? U kunt ons altijd e-mailen via info@routevision.nl of bellen naar 088 712 71 20. We beantwoorden graag uw vragen.RouteVision Nederland

Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
E-mail: info@routevision.nl
Tel: +31 (0)88 712 71 20

Veelgestelde vragen over kilometerregistratie

Welke gegevens moeten in mijn kilometerregistratie aanwezig zijn?

 • Het merk en type van de auto
 • Kenteken bedrijfsauto
 • Data van de gereden kilometers
 • Adresgegevens bezochte locaties
 • Kilometerstanden
 • Gereden routes
 • Zakelijke of privérit

Wat zijn de regels voor kilometerregistratie in 2021?

Kilometerregistratie is in 2021 iets anders dan in 2020: veel zakelijke voordelen voor niet-elektrische auto's zijn afgeschaft en er zijn wat wijzigingen in de bijtelling in 2021. Deze wijzigingen in de bijtelling hebben invloed op hoe u de kilometers registreert. Gelukkig heeft RouteVision al deze wijzigingen doorgevoerd en hoeft u zich geen zorgen te maken over de regels waaraan u zich moet houden.

Moet ik met RouteVision nog steeds een formulier bijhouden in de auto?

Nee, absoluut niet! Dat is juist waarom we zo trots zijn op RouteVision: u hoeft geen enkel formulier meer bij te houden. Vanaf de dag dat het kastje is geïnstalleetd, kunt u die formulieren weggooien. Alles verloopt via onze black box. Wilt u het toch ook graag op papier? Dan kunt u eenvoudig het rapport afdrukken en klaar is Kees.

Hoe maak ik met RouteVision mijn registratieboek?

Als u klant bent en u bent ingelogd, klikt u op rapporten. U kunt daar de gegevens downloaden en uw registratieboek bijhouden of bijwerken. U kunt de gegevens op ieder gewenst moment afdrukken, dus u hoeft dat niet per se iedere maand te doen. Lukt het u na deze uitleg nog steeds niet? Bel ons en we helpen u graag verder.

Moet ik met RouteVision nog steeds een formulier bijhouden in de auto?

Nee, absoluut niet! Dat is juist waarom we zo trots zijn op RouteVision: u hoeft geen enkel formulier meer bij te houden. Vanaf dag één dat u het kastje laat installeren, kunt u die formulieren weggooien. Alles verloopt via onze black box. Wilt u het toch ook graag op papier? Dan kunt u eenvoudig het rapport afdrukken en klaar is Kees.

Hebben jullie een kilometerregistratie app?

Ja, we hebben een heel mooie app voor kilometerregistratie. Hierdoor kunt u op elk moment de gereden kilometers terugzien. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u veel onderweg bent.

Hoe maak ik met RouteVision mijn registratie boek?

Als u klant bent en u bent ingelogd klikt u op rapporten. U kunt daar de gegevens downloaden en uw registratie boek bijhouden of bijwerken. U kunt de gegevens op ieder gewenst moment afdrukken, dus u hoeft dat niet per se iedere maand te doen. Lukt het u na deze uitleg nog steeds niet? Bel ons en we helpen u graag verder.

Is het een ritregistratiesysteem een maandcontract?

Ja, RouteVision maakt gebruik van een maandcontract dat u afneemt. Hiermee kunnen we u continu voorzien van service en support en voeren we updates uit van het systeem. Hier hoeft u nooit extra kosten voor te betalen! Ook blijven we innoveren en garanderen we altijd optimaal gebruik.

Hoe werkt de kilometerregistratie?

In 15 minuten installeert een van onze specialisten het systeem en de black box in uw voertuig. Het systeem wordt in uw voertuig geïnstalleerd om de gegevens die uw auto al heeft verzameld te kunnen raadplegen. De black box is een klein en slim apparaat dat automatisch alle ritten en kilometers bijhoudt. Deze worden realtime verstuurd en kunt u op uw desktop of via de app inzien. Dit maakt de auto en zijn status inzichtelijk en hierdoor optimaliseert gemakkelijk u uw dagelijkse werkzaamheden.

Kan ik RouteVision kilometerregistratie gebruiken voor mijn taxibedrijf?

Ja, doordat RouteVision beschikt over het meest geavanceerde ritregistratiesysteem kunt u ook met uw taxi’s profiteren van onze accurate metingen. Hoeveel u rijdt, waar u rijdt, hoe hard u rijdt of wat voor bedrijf u heeft, maakt niets uit. Bel ons, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden of vraag direct een offerte aan.

Ik heb een Mac, kan ik RouteVision wel gebruiken?

Ja, dat kan! Alle besturingssystemen met een browser en een internetverbinding kunnen RouteVision gebruiken. Het maakt dus niet uit of u een Mac of Windows computer heeft. U kunt zelfs uw registratie inzien via uw smartphone of tablet. Gewoon door de browser van de apparaten te gebruiken of onze speciale app.

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze automatische kilometerregistratie en onze service. Daar zijn we best trots op! Zo hebben we een 9,8 op Trustpilot.

Lees hier alle klantbeoordelingen

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Ritregistratie met keurmerk

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen biedt zekerheid over een sluitende rittenregistratie, geschikt voor de Belastingdienst. RouteVision beschikt over dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

RouteVision Kilometerregistratie, nu tijdelijk vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!