Wat is het Keurmerk RitRegistratieSystemen?

100% SLUITEND VOOR DE BELASTINGDIENST

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is toepasbaar op geautomatiseerde rittenregistratie en kilometerregistratie. De Belastingdienst controleert ruim twee miljoen kentekens per jaar. De kans is dus bijzonder groot dat uw kenteken binnen zeer afzienbare tijd ook wordt gecontroleerd. Met het goedgekeurde RouteVision systeem voorkomt u naheffingen en boetes, wat de efficiëntie verhoogt.

Geen boetes met het Keurmerk RRS

ZORGELOOS ZAKELIJK EN PRIVÉ RIJDEN

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen beschermt u tegen hoge boetes die de Belastingdienst u op kan leggen. Het bijhouden van een sluitende rittenregistratie voor een bedrijfsvoertuig is hierdoor van cruciaal belang. U schakelt ook heel eenvoudig van zakelijk naar privé rijden. Zo houdt u de volledige controle en heeft uw werkgever direct een duidelijk onderscheid tussen werk- en privé gerelateerde ritten via de app van RouteVision.

Voordeel RouteVision systeem

Van minuut tot minuut worden de coördinaten via het mobiele netwerk doorgegeven aan de RouteVision servers voor een accurate locatiebepaling. Welke voordelen er nog meer bij komen kijken, leest u in ons blog over de voordelen van het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Offerte aanvragen

Eisen Keurmerk RitRegistratieSystemen

  • Uitsluitend systemen die voldoen aan de kwaliteitsnormen van de stichting kunnen het keurmerk verkrijgen.
  • Er is continu overleg met branchepartijen en de overheid om de eisen af te stemmen.
  • Periodiek controleren we of een leverancier nog altijd aan de eisen en normen voldoet. Zo niet, dan trekken we het keurmerk in. Omdat we niet eenmalig, maar met regelmaat controleren, is de kwaliteit van het keurmerk gewaarborgd.

Bron: https://www.keurmerkritregistratiesystemen.nl/

Normenkader RitRegistratieSystemen

ER VALT NIET MEE TE FRAUDEREN

Het Normenkader RitRegistratieSystemen, gepubliceerd door de Belastingdienst, vormt het fundament voor het keurmerk. Door aan deze normen te voldoen, ontstaat er een sluitende ritregistratie. Dit betekent ook dat het ritregistratiesysteem beveiligd is; er valt niet mee te frauderen. Het keurmerk omvat daarnaast eisen rondom continuïteit van de leverancier en privacy en werkt daarom met een gedragscode privacy. Kortom, een systeem met het Keurmerk RitRegistratieSystemen produceert een sluitende ritregistratie. De leverancier garandeert continuïteit bij calamiteiten en het systeem voldoet aan de wettelijke privacy eisen.

Lees meer over onze rittenregistratie

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Self Assessment

Door middel van een Self Assessment wordt de aanvraag voor het keurmerk ingediend en binnen drie jaar wordt de aanvrager aan een audit onderworpen.

Hier komt een review op en hieruit voort volgt een advies aan het bestuur van de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

De leverancier dient zich ook aan de deelnemersvoorwaarden te houden. Hierin staan nadere eisen rond gedrag en gebruik van het keurmerklogo.

Kortom, een keurmerk biedt zekerheid en veiligheid voor de gebruiker. Lees hier meer over de voordelen.

Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

Een leverancier van een ritregistratiesysteem komt niet zomaar in aanmerking voor het keurmerk. Hiervoor dient het bedrijf allereerst deelnemer te worden van de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

RouteVision is deelnemer van de stichting en trotse bezitter van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Keurmerken worden alleen gegeven aan ritregistratiesystemen en dus niet aan leveranciers.

Om zelf te controleren of we echt het keurmerk hebben, bezoekt u Keurmerkenregistratiesystemen.nl. Het RRS is de enige onafhankelijke standaard in de branche die een volledige rittenadministratie verzekert met een fiscale toepassing.

Neem contact op met RouteVision

Heeft u nog vragen of wilt u advies over ons ritregistratiesysteem? Neem gerust contact op via +31 (0)88 712 71 20 of check het blog. U kunt ook een e-mail sturen naar info@routevision.nl. We staan u graag te woord en voorzien u van de nodige antwoorden. Bent u enthousiast geworden over ons voertuigvolgsysteem en wilt u een kostenindicatie? Vraag een offerte aan en we contacteren u zo spoedig mogelijk.  

RouteVision Nederland

Marten Meesweg 8-10

3068 AV Rotterdam

Zuid-Holland, Nederland

E-mail: info@routevision.nl

Tel: +31 (0)88 712 71 20

Andere interessante artikelen

Rittenregistratie >

Kilometerregistratie >

Voordelen Keurmerk RitRegistratieSystemen >

Eisen rittenregistratie Belastingdienst >

Bijtelling 2020 >

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!