Efficiënter werken met een voertuigvolgsysteem

Heeft u een onderneming met meerdere voertuigen? Zijn er meerdere auto’s per dag op de weg en wilt u de efficiëntie aanpakken? Met een voertuigvolgsysteem van RouteVision verhoogt u de efficiëntie heel eenvoudig. U kijkt via de app 24 uur per dag live mee en verhelpt problemen voordat ze uw onderneming financieel schaden. In dit artikel vindt u alle informatie over het efficiënter werken met een volgsysteem in uw bedrijfsauto’s op basis van GPS (Global Positioning System).

Een voertuigvolgsysteem bespaart brandstof, tijd en geld

Door het plaatsen van een volgsysteem in iedere bedrijfsauto weet u exact op ieder moment van de dag waar uw personeel zich bevindt. Krijgt u op het allerlaatste moment een spoedklus doorgebeld? Kijk via de app welk personeelslid het dichtst bij de locatie is en stuur hem er meteen naartoe. Een goed overzicht van de voertuigen via de app heeft dus een besparing van brandstof, tijd en daarmee geld tot gevolg. Dat geld kunt u weer investeren in uw onderneming en zo sneller groeien.

Hogere klanttevredenheid

Uw personeelsleden komen sneller op de juiste locatie aan met behulp van het voertuigvolgsysteem. De klanttevredenheid zal daardoor omhooggaan, omdat klanten niet lang hoeven te wachten totdat ze geholpen worden. En een hogere klanttevredenheid leidt op zijn beurt weer tot meer reserveringen.

RouteVision Rittenregistratie nu tijdelijk vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem?

Het voertuigvolgsysteem bestaat uit een klein kastje, de black box, en een antenne. Meestal is een volgsysteem binnen 15 minuten in uw bedrijfsauto (onder het dashboard) geïnstalleerd. Zo kunnen buitenstaanders het systeem niet zien zitten. De GPS-tracker en speciale software zorgen ervoor dat u via de app de locaties van al uw voertuigen in één oogopslag op een overzichtelijke kaart kunt zien. Alle wagens zijn real time te volgen. Dit houdt in dat door de constante updates van het systeem de voortgang van de bedrijfsauto’s van minuut tot minuut zichtbaar is. De ritten worden opgeslagen en kunt u op een later moment inzien.

(Voertuigvolgsysteem – alle locaties van uw voertuigen weergegeven op een overzichtelijke kaart. Bron: www.routevision.nl)

Real time efficiëntie verhogen

Dankzij het volgsysteem kijkt u live mee via de app en krijgt u inzicht in de rijstijl en gegevens van alle afzonderlijke bedrijfsauto’s. Zo kunt u aanpassingen doorgeven aan ieder personeelslid. Door snel veranderingen door te voeren, verhoogt u de efficiëntie binnen no time. Eerder schakelen, minder hard optrekken of eerder de banden vervangen zijn aspecten die geanalyseerd kunnen worden door gebruik te maken van een voertuigvolgsysteem.  

Rapportages

De algemene reportages worden gegenereerd op basis van het aantal gereden kilometers, de gereden snelheid en het aantal minuten stilstand van een voertuig. Ook is het mogelijk om een rapport voor een specifiek personeelslid of voertuig te genereren. Zo ziet u of er onderhoud nodig is zonder dat er al zichtbare problemen zijn. Met het voertuigvolgsysteem bent u alle mogelijke kwesties drie stappen voor. Tevens kunnen bijvoorbeeld dagelijkse ritten, meetings, gewerkte uren en tijdsbesteding op een specifieke locatie worden weergegeven in een rapport.

Lees meer over ons voertuigvolgsysteem >


Neem contact op met RouteVision

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de voordelen van het voertuigvolgsysteem van RouteVision? Twijfel geen moment en neemt contact met ons op via +31 (0)88 712 71 20. We zijn ook bereikbaar via info@routevision.nl. We reageren zo snel mogelijk en helpen u graag verder. Heeft u geen advies nodig en bent u overtuigd van de efficiëntie van een voertuigvolgsysteem? Vraag dan direct een offerte aan.

RouteVision Nederland

Marten Meesweg 8-10

3068 AV Rotterdam

Zuid-Holland, Nederland

E-mail: info@routevision.nl

Tel: +31 (0)88 712 71 20

Andere interessante artikelen

Rittenregistratie >

Kilometerregistratie >

Voordelen voertuigvolgsysteem voor uw personeel >

Eisen rittenregistratie Belastingdienst >

Bijtelling 2020 >

Meer lezen over de techniek?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Techniek verzamel pagina

Techniek

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bereken uw actieprijs!