Rittenregistratie app

RouteVision biedt u: de ideale rittenregistratie app. Bekijk in realtime de positie van uw voertuig(en) op uw smartphone met de RouteVision app. U heeft alles bij de hand en overal ter wereld inzicht in de geregistreerde ritten.

De app voor rittenregistratie is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Daardoor kunt u er op uw iPhone of Android-smartphone direct gebruik van maken. De app combineert een gebruiksvriendelijke opzet met professionele mogelijkheden voor de rittenadministratie. Dit allemaal in het kader van efficiëntie: zodat u alle belangrijke ritgegevens voortaan gewoon bij u draagt.

Offerte aanvragen

Voordelen van onze Rittenregistratie app

De RouteVision rittenregistratie app werkt nét iets makkelijker en sneller. Het maakt de kilometerregistratie overzichtelijk. Ook als u in het buitenland bent en alleen uw smartphone of tablet bij de hand heeft.

Onderweg, altijd up-to-date

De RouteVision app voor rittenregistratie is altijd up-to-date, we voeren de laatste wijzigingen doorlopend voor u door en u krijgt ook via de app altijd de laatste up-dates binnen.

Op die manier beschikt u standaard over de meest actuele versie, waarin we de nieuwste functionaliteiten aanbieden en waarmee u eenvoudig de rittenadministratie kunt controleren.

Bekijk gereden ritten in real-time

Maak onderweg gebruik van de RouteVision App: bekijk de gereden ritten van de afgelopen periode. U heeft inzicht in alle gegevens, eenvoudig gebundeld in een gebruiksvriendelijke app voor smartphones.

De geavanceerde rapporten presenteren we overigens in een handig formaat, zodat u die ook op het scherm van een mobiele telefoon zonder problemen kunt bekijken!

Volledige controle, als u dat wilt

Dankzij het overzicht van de gereden ritten met uw voertuig(en) kunt u eenvoudig de productiviteit beoordelen en zoeken naar mogelijkheden waar het beter kan. Wijzigingen doorvoeren in de registratie of nagaan waar andere voertuigen zich op dit moment bevinden? Het kan vanuit de RouteVision-app, zodat u door de app te openen toegang heeft tot alle highlights.

Besturingssystemen RouteVision App

Ritregistratie via de app is makkelijker, sneller en eenvoudiger. Even inloggen met uw gegevens en vanaf dat moment alle voertuigen monitoren. U wilt natuurlijk weten op welke besturingssystemen de RouteVision app beschikbaar zal zijn. Daarom hebben we de meestgebruikte apparaten geselecteerd: iOS- en Android besturingssystemen.

Apple Icon

iOS

Houd uw rittenregistratie in de gaten op de iPhone, want we maken het u graag gemakkelijk. De app is voor iOS beschikbaar. Als u een iPhone heeft dan kunt u de app spoedig via de App Store downloaden. We zorgen er daarmee voor dat u de rittenadministratie op de iPhone kunt doen, waardoor u daar niet standaard meer de computer bij nodig heeft.

iOS Button


Android Icon

Android

Beschikt u over een Android telefoon, dan controleert u de rittenregistratie voortaan ook eenvoudig vanuit de app. De RouteVision-app is voor u beschikbaar vanuit de Google Play Store, zodat u daar met uw Android-smartphone gebruik van kunt maken. We adviseren altijd te upgraden naar de meest actuele en beschikbare versie van het besturingssysteem, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de functionaliteiten in de app.

Android Button


Alles-in-één-app

Belangrijke functies

De RouteVision rittenadministratie-app bevat een aantal belangrijke functies, die de rittenregistratie naar uw smartphone brengt. U heeft op uw telefoon inzicht in alle benodigde gegevens en belangrijke statistieken, zodat u het volledige beheer over uw wagenpark kunt voeren en u de productiviteit in kaart kunt brengen. We zorgen er met geavanceerde rapporten in een gebruiksvriendelijke omgeving voor dat u altijd beschikt over de gegevens die u wenst. De app bevat de volgende handige functies en onderdelen:

  • RITTENREGISTRATIE STATISTIEKEN
  • GEREDEN ROUTES MET UW VOERTUIG(EN)
  • RAPPORTEN VAN DE GEREDEN RITTEN EN PRODUCTIVITEIT

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Rittenregistratie via Smartphone

Rittenregistratie via de smartphone is nog nooit zo makkelijk geweest. Even op de telefoon kijken of alles nog goed gaat en u kunt weer verder met uw eigen werk.

RouteVision heeft de ideale rittenregistratie app! U pakt de ritten van de dag er nu nog gemakkelijker bij met de nieuw ontwikkelde app. Door uw smartphone (iOS of Android) te gebruiken kunt u overal ter wereld inloggen en direct aan de slag.


Veelgestelde vragen over de app

Waar kan ik de app krijgen?

U kunt de app voor uw telefoon downloaden via de App Store of de Google Play Store. Als u hierin zoekt op RouteVision dan ziet u de app van RouteVision. De app is gratis te downloaden.

Wie kan de app gebruiken?

De RouteVision ritregistratie app is speciaal gemaakt voor onze klanten. U kunt in de app inloggen met uw accountgegevens en vervolgens toegang verkrijgen tot uw rittenadministratie.

Kan ik de app direct gebruiken?

Het antwoord hierop is: “Ja”. Nadat uw gegevens zijn verwerkt krijgt u een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens, hiermee logt u eenmalig in via de desktop om een nieuw wachtwoord in te stellen. Hierna kunt u direct met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord inloggen via de app.

Waarom zou ik een app nodig hebben?

De RouteVision app is vooral handig als u snel een overzicht wilt zien. We zorgen ervoor dat u op een iOS– of Android-smartphone eenvoudig de volledige controle heeft over de rittenadministratie en we hopen dat u daar profijt van heeft en minder tijd hoeft te besteden aan uw ritadministratie.

Wat kunt u zien in de app?

In de rittenregistratie app van RouteVision kunt u eenvoudig uw rittenregistratie bijhouden. U heeft ook volledig inzicht in uw wagenpark. Via de app kunt u gemakkelijk een onderscheid maken in uw zakelijke- en privéritten. Daarnaast kunt u eenvoudig opmerkingen plaatsen bij de gereden ritten, zoals bijvoorbeeld een klant waar u bent geweest of omgereden privékilometers. Met slechts één klik heeft u een realtime overzicht van al uw voertuigen, waar en wanneer u maar wilt. Uw rittenregistratie wordt hierdoor nog eenvoudiger en leuker!

Wat kost de app of het gebruik ervan?

De download van de app voor de rittenadministratie voor de iPhone en Android smartphones is helemaal gratis en ook het gebruik van de app kost vervolgens niets. U betaalt een vaste lage prijs per maand voor het gebruik van RouteVision. Hierbij zit het gebruik van de app gewoon inbegrepen. Onderweg het volledige overzicht van uw ritten, de actuele positie van voertuigen en alle rapportages op een rij: zonder extra kosten.

Gerelateerd aan Ideale kilometer- en rittenregistratie app

Meer weten? We hebben nog veel meer informatie die u wellicht leuk vindt om te lezen. Laat het ons weten als u bepaalde informatie mist, die u eigenlijk wel op deze pagina verwacht. Op die manier helpt u ons om onze informatievoorziening verbeteren.

RouteVision Rittenregistratie tijdelijk voor €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Meer lezen over Rittenregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Rittenregistratie verzamel pagina

Rittenregistratie

Bereken uw actieprijs!