Hoe gebruik ik de Black box?

19 juni 2017 – door RouteVision Nederland

Gebruik maken van de RouteVision Black box en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? We verzorgen de gratis installatie namelijk bij u in de auto, op een voor de bestuurder onzichtbare plaats. Vervolgens doet de Black box automatisch z’n werk, daar heeft u geen omkijken naar. Er is dus niet echt sprake van een actief gebruik. U zult zich met name meer bezig houden met de achterkant van ons systeem. U kunt daar namelijk alle gegevens die de black box verzamelt inzien.

Realtime functionaliteit

De meest geavanceerde Black box die RouteVision ontwikkeld heeft, geeft u realtime inzicht in de locatie van uw voertuig(en) en houdt de benodigde gegevens voor een sluitende kilometerregistratie bij. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. Het wordt voor u pas écht interessant aan de achterkant, na het inloggen.

Rittenregistratie Black Box

Rapportages die de black box genereert

De rapportages die de black box genereert zijn in te zien door (hier rechtsboven) te klikken in het menu op inloggen. Met de door ons aangeleverde gegevens krijgt u vervolgens een scherm te zien waar u kunt klikken op de verschillende rapportages en filters. U ziet precies wat er gebeurd is met uw auto's en kunt aan de hand van die gegevens zelf berekenen of u voordeliger kunt rijden.Rittenregistratie Black Box

Black Box voor de auto, van RouteVision

Over de installatie van de black box

Onzichtbare installatie in de auto

Voordat u gebruik kunt maken van de Black box verzorgen onze eigen monteurs de professionele installatie. We maken daarvoor een afspraak, desgewenst bij u op locatie. We hebben maximaal 15 minuten nodig om de Black box te installeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden, want die nemen wij voor onze rekening.

RouteVision Rittenregistratie tijdelijk voor €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Meer kennis opdoen?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Kennisbank verzamel pagina

Kennisbank

Bereken uw actieprijs!