Rittenregistratie Black Box

Black box voor de auto

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers: u ziet waar zijn ze geweest; hoe lang en hoe hard er is gereden en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

Wat is een black box?

Wat mensen van RouteVision vinden

Een black box is een klein zwart kastje dat doorgaans in bedrijfsauto’s wordt geplaatst. Vooral de zakelijke auto profiteert hier dus van. Het is eigenlijk een geavanceerde auto tracker: u hoeft nooit meer achter feiten aan te lopen, want met het systeem van RouteVision, kunt u alle gegevens zelfs live inzien. Hierdoor bent u altijd op de hoogte.

De Black box van RouteVision meet gereden kilometers, gebruikt GPS voor localiseren van het voertuig en houdt andere interessante gegevens bij. Het vormt het hart van de automatisering van kilometerregistratie, zodat u daar niet langer handmatig mee aan de slag hoeft.

Offerte aanvragen

Diverse rapportages

Van minuut tot minuut worden de coördinaten via het mobiele netwerk doorgegeven aan de RouteVision servers. Het systeem staat continu in verbinding met de GPS-satellieten om een nauwkeurige positie te bepalen. Vervolgens worden de posities en tijdstippen vastgelegd in diverse rapportages. De voertuigen zijn ook live op een kaart te volgen.

Om toegang te krijgen tot het overzicht van uw voertuig(en) kunt u inloggen via de website die u op dit moment bezoekt. U heeft met het inloggen inzicht in diverse rapporten, zoals de gereden ritten, gewerkte uren, tijd op locatie en nog veel meer!

Inbouw van het apparaat

De black box wordt binnen 15 minuten volledig buiten het zicht van de bestuurder geïnstalleerd. Het is voldoende om een afspraak te maken met onze monteurs, die desgewenst op iedere locatie voor de inbouw kunnen komen zorgen.

Op afspraak kan de inbouw snel worden uitgevoerd. Na installatie is het systeem direct operationeel en kunt u met de eerstvolgende rit al rekenen op een registratie van A naar B.

Black Box Voordelen

HOUD MEER GELD OVER, AAN HET EINDE VAN DE RIT

Voordelen van dit kleine apparaat zijn niet voor iedereen altijd even snel duidelijk. We hebben daarom contact met onze klanten over hoe ze het apparaat ervaren. Dit zijn de pluspunten die onze klant ervaart:

Altijd up-to-date

Met een black box blijft u up-to-date over de gereden kilometers, zonder dat hiervoor ingewikkelde systemen aan te pas komen.

Montage door expert

De black box montage vindt plaats door middel van een getrainde expert. Hierdoor is de montage snel en gemakkelijk!

Full service garantie

RouteVision hanteert een full-service garantie op de Black box, de installatie en het gebruik van het apparaat.

Belastingdienst proof

De black box van RouteVision is fiscus-proof. Dat betekent dat bij controle door de Belastingdienst alles zal kloppen.

Overal inzicht

Als u inlogt, dan ziet u alle voertuigen over de kaart bewegen. Onze handige app zorgt ervoor dat u dit op elk moment kunt inzien.

Zeer nauwkeurig

Het geavanceerde GPS signaal waar de black box gebruik van maakt is tot op enkele centimeters nauwkeurig.

Offerte aanvragen

Prijs van de black box

U heeft geen instapkosten en betaalt ook geen kosten achteraf. De prijs is dus een all-in vast maandbedrag. We zorgen ervoor dat u binnen 15 minuten gereed bent voor volledig gebruik van de black box. Het is na installatie (geheel onzichtbaar in de auto geïnstalleerd) gereed voor gebruik. U bent dus eigenlijk alleen een kwartiertje kwijt als investering in de installatietijd. Die investering levert u vervolgens wel weer een sluitende administratie op.

Rittenregistratie Black Box

Veelgestelde vragen over de Black Box

Dit zijn de veelgestelde vragen voor de black box. Mocht uw vraag er niet tussen staan of wilt u gewoon even iemand spreken, dan kunt u ons natuurlijk bellen. Onze klantenservice helpt u graag om het juiste antwoord te vinden op uw vraag.

Hoe gebruik ik het apparaat?
Dankzij realtime inzicht en de verzameling van alle benodigde gegevens tijdens de rit zorgt hij voor een sluitende rittenregistratie waar u op kunt rekenen. U hoeft geen enkele knop in te drukken. Na installatie rijdt u weg en ziet u door in te loggen via de website de gegevens van uw ritten.

Hoe zit het met de aanschaf?
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, koopt u de black box bij ons niet. De prijs van het apparaat zit bij het maandelijkse tarief inbegrepen. U betaalt helemaal niets.

Hoe werkt het apparaat?
Het apparaat maakt een verbinding met een netwerk van satellieten om de locatie van het apparaat te bepalen. Vervolgens verstuurt het apparaat via het Global Positioning System (GPS) een uiterst nauwkeurige locatie naar onze servers. Het apparaat is daar continu mee bezig totdat het voertuig stopt.

RouteVision Rittenregistratie Dashboard

Meer lezen over de techniek?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Techniek verzamel pagina

Techniek

Bereken uw actieprijs!